2023 YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar,

2023’te gündemini, geleceğe yönelik hedeflerin, sosyal çevren, aşk hayatın ve çocuklarla ilgili konular meşgul edecek. Yıl boyunca, günlük rutin işlerinde, çalışma ortam ve şartlarında değişiklikler olabilir. Yeni iş teklifleri alabilir veya kendi işini kurabilirsin. Daha sağlıklı bir yaşam için, hayatında fiziksel ve ruhsal anlamda da yeni düzenlemeler yapacağın bir yıldasın.

Bu yıl özellikle 7 Mart’a kadar, günlük işlerini yeniden organize etmen gerekebilir. Bu arada, yakın çevrenle ilişkilerinde bir takım sorumluluklar üstlenebilir veya bazı sıkıntılar yaşayabilirsin. Bu süreçte, bir eğitim programın da tamamlanabilir.  

7 Mart’tan itibaren geçmişine ait bazı konularla, korkuların veya çocukluk şartlanmalarınla yüzleşmen gerekebilir. Aile ortamında ve tüm kişisel ilişkilerinde değişim yaşanabilir. Eve ve ebeveynlerine ait sorumlulukların artabilir. Eğer antlaşmazlıklar varsa ailevi sorunlar kritik hale gelebilir. Bazı ilişkilerini güçlendirmek için çalışabilirsin ya da bazılarını sonlandırabilirsin.

23 Mart’ta Pluto’nun Kova burcuna geçişiyle beraber, yakın çevre ilişkilerinde veiletişim tarzında önemli değişimler yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Kendini güçlü bir şekilde ifade etme ve derin araştırma gereken konularda başarılı olma potansiyelin artıyor. Yükselen konsantrasyonla, en karmaşık sorunları  bile kolaylıkla çözümleyebilirsin.

20 Nisan’da Koç burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yaratıcılığın artıyor. Yeni hobiler edinebilir, yaratıcı projelere başlayabilirsin. Sanatsal ve sosyal faaliyetlerinde artış görülebilir. Çocuklarla ilgili konular gündemini oluşturabilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilir veya ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Özellikle 16 Mayıs’a kadar yaratıcılığınla dikkat çekip, popülerliğini arttırabilirsin. Eğlenceli olduğu ortamlarda sıklıkla bulunabilirsin. Bu dönemde cesaretin artacağı için riskli girişimlerden uzak durmanda fayda var.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, kontrol edemediğin bir takım olaylar gündeme gelebilir. Hayatında bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Yoğun bir şekilde dinlenme ve yenilenme ihtiyacı duyabilirsin. Mümkünse hayat temponu biraz yavaşlatıp, iş ve özel hayatını dengelemeye çalışmalısın. Eğer bu dönemde dinlenmek için kendine yeterli vakit ayırmazsan, aşırı yorgunluktan kaynaklanan bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin.  

16 Mayıs’tan itibaren 26 Mayıs 2024’e kadar çalışma hayatında olumlu etkiler altındasın. Yeteneklerini ve başarılarını daha rahat ortaya koyabilirsin. Otoriteler ve çalışma arkadaşların tarafından da desteklenme potansiyelin artıyor. Eğer işverensen, işlerini daha fazla büyütebilir ve aradığın niteliklere uygun kişilerle çalışma imkanı bulabilirsin. Ortam değişikliği söz konusuysa, daha uygun bir iş ortamına taşınabilirsin.

Sağlığınla da ilgili olumlu değişiklikler yaşanabilir. Zararlı alışkanlıklarından kolaylıkla kurtulabilirsin. 

14 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, geleceğe yönelik yeni hedef ve projeler belirleyebilirsin. Hedeflerini gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var. Yeni arkadaşlıklar kurulabilir. Yeni sosyal gruplara girebilirsin.

28 Ekim Boğa burcunda oluşacak Ay tutulmasının etkisiyle, günlük işlerinde, çalışma ortamında ve çalışma tarzında bir takım değişiklikler olabilir. Bir projeni başarıyla tamamlayabilirsin.