2023 AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrepler,

2023’te gerek çalışma hayatında gerekse ikili ilişkilerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. İlişkilerinde özgürlük arayışın ağır basıyor. Zayıflayan ilişkilerini sonlandırabileceğin gibi onları sağlamlaştırmak için yeni adımlar da atabilirsin. Çalışma hayatında da bir takım ortaklıklar veya yeni iş teklifleri gündeme gelebilir.

Bu yıl özellikle 7 Mart’a kadar, geçmişine ait bazı konular, korkuların veya çocukluk şartlanmalarınla yüzleşmen gerekebilir. Yaşamındaki önemli kişisel ve psikolojik ilerlemelerin birkaçını yaşayabilirsin. Eve ve ebeveynlerine ait sorumlulukların da artabilir. Yeni bir yere taşınmak veya evini yenilemekle meşgul olabilirsin. 

7 Mart’tan itibaren yaratıcılığını ve yeteneklerini başarılı bir şekilde ortaya koyabilirsin. Sosyal aktivitelerin değişebilir. Seni başkalarından ayıran özel yetenek ve becerilerini keşfedebilirsin. Hobilerini işe dönüştürme kararı da alabilirsin. Romantik ilişkilerinde ve çocuklarla ilişkilerinde bazı değişiklikler olabilir. Bu alanda daha fazla sorumluluk üstlenebilirsin. Çocuk sahibi de olabilirsin.

23 Mart’ta Pluto’nun Kova burcuna geçişiyle beraber yaşayacağın deneyimler, korkularınla yüzleşmene ve iç dünyanı yeniden keşfetmene sebep olabilir. Derin çocukluk şartlanmalarından özgürleşebilirsin. Sezgilerin ve kişileri etkileme gücün artıyor. Aile yaşamında ve yaşadığın çevrede önemli değişiklikler yaşayabilirsin.

20 Nisan’da Koç burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, günlük işlerinde, çalışma ortamında ve çalışma tarzında bir takım değişiklikler olabilir. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda çalışma fırsatı bulabilirsin. Sağlığına daha fazla özen gösterebilir ve zararlı alışkanlıklarından kolaylıkla kurtulabilirsin. Özellikle 16 Mayıs’a kadar çalışma ortamında olumlu değişiklikler yaşayabilirsin. Yeteneklerin ve başarıların daha görünür olabilir. Eğer işverensen, işlerini daha fazla büyütebilir ve aradığın niteliklere uygun kişilerle çalışma imkanı bulabilirsin. Ortam değişikliği söz konusuysa, senin için daha uygun bir iş ortamına taşınabilirsin.  

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, imajını ve hayata yaklaşım tarzını değiştirme ihtiyacın artıyor. Yaşam amacını daha net belirlediğin bir dönem olabilir. Kendi sınırlarını yeniden çizme ihtiyacı duyabilirsin.

16 Mayıs’tan itibaren 26 Mayıs 2024’e kadar yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. Evlilik kararı alabilirsin. Evliliğinden, ortaklıklarından, kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi-manevi fayda sağlayabilirsin. Birçok görüşmeni başarıyla yönetme potansiyelin artıyor. Rekabette olduğun bazı ortamlarda avantajlı konuma geçebilirsin. Adli davaların da lehine sonuçlanabilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, isteklerini gerçekleştirmekte çeşitli sebeplerle engellendiğini düşünebilirsin. Hayatında bu zamana kadar yüzleşmekten kaçtığın veya seni hareketsiz bırakan konuları, çözümleme ihtiyacın artıyor. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler veya meditasyon tekniklerinin faydasını görebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen bazı olaylar, daha kabullenici olmana sebep olabilir. Empati yeteneğin artıyor.  

28 Ekim Boğa burcunda oluşacak Ay tutulmasının etkisiyle, tüm yakın ikili ilişkilerin test ediliyor. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha fazla güçlenirken, zayıflamış ilişkilerin bitebilir. Bu dönemde kendini daha fazla keşfedebilir ve rahatlıkla ortaya koyabilirsin. Adli bir davan varsa o da sonuçlanabilir.