2023 OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar,

Bu yıl, başta kariyerin olmak üzere, geleceğe yönelik hedeflerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Önceliklerini yeniden belirlemen gerekebilir. Ebeveynlerine yönelik konular, taşınma ve ev alım-satım işleri gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olabilir veya çocuklarla ilişkilerinde bazı değişimler yaşayabilirsin. Bu yıl, sana, yeni arkadaşlıklar ve yeni bir aşk da getirebilir.

Özellikle 7 Mart’a kadar, kazançlarını arttırmak için neler yapabileceğine, güçlü yanlarına ve yeteneklerine odaklanıyorsun. İş değişikliği yapabilir veya kendine yeni bir iş kurmak için adım atabilirsin.

7 Mart’tan itibaren günlük işlerini yeniden organize etme ihtiyacın artıyor. Zaman kaybı olarak gördüğün bazı şeyleri hayatından çıkartabilirsin. Artan öğrenme isteğin de seni yeni bir eğitim programına veya akademik çalışmalara yöneltebilir.

2023’te kardeşler, yakın çevre, komşular veya akrabalarla ilgili bir takım sorumluluklar üstlenebilir veya onlardan kaynaklanan bazı sıkıntılar da yaşayabilirsin. Genel olarak, iletişim tarzında da bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Ayrıca, seyahatlerinde de bazı kısıtlamalar veya engellerle karşılaşabilirsin.  

23 Mart’ta Pluto’nun Kova burcuna geçişiyle beraber, kişisel değerlerin ve maddi-manevi kaynaklarınla ilgili dönüşümler yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Güvenlik ihtiyacın artıyor. Kazançlarında değişiklikler olabilir. Yeni yeteneklerini keşfedebilirsin. Hayatında asıl önemli olan şeyleri fark edebileceğin bir takım olaylar deneyimleyebilirsin.

20 Nisan’da Koç burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber ebeveynlerinle, ailenle ve geçmişinle ilgili bazı konular gündeme taşınıyor. Yeni bir ev alım-satımıyla ilgilenebilir veya yeni bir yere taşınabilirsin. Aile bireyleriyle özel olarak ilgilenmen gerekebilir. Huzur ve güvenlik  ihtiyacın artıyor. Bu yüzden, seni kısıtlayan şeyleri saptayıp, iç huzurun için gereken adımları kararlılıkla atabilirsin. Özellikle 16 Mayıs’a kadar eve ait tüm tadilat, yeni eşya alımı, dekorasyon vs. işlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsin. Bu konuda aile bireylerinden tarafından da desteklenebilirsin. Bazı ailevi anlaşmazlıkları da çözümleme şansın artıyor.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, arkadaşlık ilişkilerin test ediliyor. Bazı arkadaşlıklarını ve grup aktivitelerini sonlanman gerekebilir. Yeni sosyal gruplar içerisinde de yer alabilirsin. Çocuklarla veya aşk hayatınla ilgili konular da gündeme gelebilir.

16 Mayıs’tan itibaren 26 Mayıs 2024’e kadar hayalgücün artıyor. Yeni yaratıcı projeler veya hobilere yönelebilirsin. Sosyal ve sanatsal aktivitelerinde artış yaşanabilir. Yeni bir aşk kapıyı çalabilir veya mevcut ilişkinde olumlu değişiklikler olabilir. Çocuklara yönelik konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsan, şansın artıyor. Bu süreçte, cesaretin artacağı için riskli spekülatif yatırımlardan uzak durmanda fayda var.  

14 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, toplumsal statünde, kariyerinde ve hayatındaki otorite figürleriyle olan ilişkilerinde bazı değişikliklerin yaşayabilirsin. Bu tarihten itibaren, sorumlulukların ve yoğunluğun artabilir. Ancak işlerini başarıyla tamamlayacak enerjiyi kendinde buluyorsun.Başkalarıyla işbirliği yapmak ve öncelik listeni hazırlamak da işlerini kolaylaştıracaktır. Bu dönemde üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmen, sana bir çok yeni fırsat getirebilir.