2023 TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Teraziler,

Bu yıl, hayatında yeni başlangıçlar yapma ve kendini başarıyla ortaya koyma fırsatların artıyor. İkili ilişkilerinde ve maddi kaynaklarında değişiklikler yaşanabilir. Yıl boyunca, yeteneklerin,kazançların,ortak maddi kaynakların, miras, sigorta ve vergi konuları gündemini meşgul edebilir. Bu alanlarda beklenmedik kazançların olabileceği gibi kayıplar da yaşayabilirsin. Riskli yatırımlarından kaçınmalısın.

Bu yıl özellikle 7 Mart’a kadar, seni başkalarından farklı kılan özel yetenek ve becerilerini keşfedebileceğin bir dönemdesin. Hobilerine daha fazla vakit ayırabilirsin. Sanat, bilim veya edebiyat alanlarına da yönelebilirsin. Aşk hayatında değişiklikler olabilir. Çocuk sahibi olma veya çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir.

7 Mart’tan itibaren günlük rutin işlerin, çalışma şartların veya çalışma tarzın değişebilir. Diğer yandan, hayatına yeni bir düzen oluşturma konusunda daha pratik ve kararlı davranabilirsin. Sağlığın için yaşam tarzında bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Zararlı alışkanlıklarını bırakma kararı da alabilirsin. Kendine yeni bir beslenme ve spor programı oluşturabilirsin.

23 Mart’ta Pluto’nun Kova burcuna geçişiyle beraber, hayatını değiştirecek değişim ve dönüşümleri, çocuklarla olan ilişkilerin, çocuklara yönelik çalışmalar veya romantik ilişkilerin aracılığıyla yaşayabilirsin. Bu süreçte, bulunduğun ortamda tanınırlığın artabilir. Yaratıcılığa dayalı tüm işlerinde başarın artıyor.

20 Nisan’da Koç burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, ikili ilişkilerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni ortaklıklar veya evlilik kararı gündeme gelebilir. Bulunduğun ortamda rekabetin arttığını da hissedebilirsin. İlişkilerine yaklaşım tarzını değiştirmen de gerekebilir.Bu konuda karşındakiler sana ayna tutacaktır.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, maddi kaynaklarında bazı değişiklikler yaşanabilir. Yüklü bir ödemeni bitirebilir veya yeni bir ödeme planı oluşturabilirsin. Bu arada  harcamalarına da biraz dikkat etmende fayda var. Ortaklıklarında veya eşinle paylaştığın kaynaklarda da bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Bazı ortaklıklarını sonlandırabilir ve yoluna tek başına devam etme kararı alabilirsin. Kişisel değerlerini ve yeteneklerini de sorgulayacağın bir döneme giriyorsun.

16 Mayıs’tan itibaren 26 Mayıs 2024’e kadar miras, vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle ilgili konularda şanslı bir dönemdesin. Eşinle veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda da artış görülebilir. Kredi işlemlerinde kolaylıklar yaşabilirsin. Beklenmediğin bir anda eline toplu bir para geçebilir. Ayrıca, derin inceleme ve araştırma gerektiren işlerde başarılı olabilir ve psikolojik çalışmalardan fayda sağlayabilirsin.

14 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yeni başlangıçlar yapabilir  ve kendini başarıyla ortaya koyabilirsin. İsteklerinin peşinde gitme cesaretin artıyor. Karşına bir çok güzel fırsat çıkabilir. Hayata yaklaşım tarzında ve imajında bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı da duyabilirsin. 

28 Ekim’de Boğa burcunda oluşacak Ay tutulmasının etkisiyle yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. İlerlemeni ve gelişimini olumsuz yönde etkileyen şeyleri tespit edebilir ve bunları çözümleyebilirsin. Bu arada ölüm ve ötesi, psikoloji, mistik ve okült konulara da merakın artabilir.