2023 İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler,

Hem fiziksel hem de ruhsal olarak yenilenebileceğin bir yıla giriyorsun. Bu yıl, geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyebilir ve farklı sosyal çevrelere girebilirsin. Yeni arkadaşlıklar ve yeni bir aşk  gündeme gelebilir. Çocuk sahibi de olabilirsin. Kariyerinde, çalışma ortam ve şartlarında da değişiklikler seni bekliyor.

Bu yıl özellikle 7 Mart’a kadar, uzak yerlere seyahate çıkabilir veya işin gereği yabancı ülkelere gidebilirsin. Bakış açını değiştirmek, farkındalığını ve bilgilerini arttırmak için uygun bir dönemdesin. Eğitim, medya ve yayıncılık işleri de gündeme gelebilir.

7 Mart’tan itibaren toplumsal statüne ve kariyerine daha fazla odaklanabilirsin. Sorumlulukların artabilir. Daha yoğun bir şekilde çalışmak zorunda kalabilirsin. Bu süreçte, hedeflerini gerçekçi bir şekilde değerlendirme fırsatını yakalıyorsun. Böylece geliştirmen gereken konular üzerinde çalışabilirsin.  

23 Mart’ta Pluto’nun Kova burcuna geçişiyle beraber, hayata bakış açını önemli ölçüde etkileyecek olaylar deneyimleyebilirsin. Hayatın anlamını sorgulama ihtiyacın artıyor. Bu da seni din, felsefe veya ideoloji konularına yöneltebilir. Eğitim ve öğretim konularıyla da meşgul olabilirsin. Uzak yerlere seyahatlerinde artış yaşanabilir.

20 Nisan’da Koç burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, geleceğe yönelik yeni hedef ve projeler belirleyebilirsin. Hedeflerini gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var. Yeni arkadaşlıklar kurulabilir. Yeni sosyal gruplara girebilirsin. Özellikle 16 Mayıs’a kadar hedeflerine ve projelerine ciddiyetle odaklanmanı öneririm. Çünkü planlarının başarılı olma potansiyeli artıyor. Şans senden yana. Bu konuda sosyal çevrenden de aradığın desteği bulabilirsin. Diğer yandan, bu süreçte artan özgüvenin ve sabırsızlığın, yapabileceğinden fazla sorumluluklar üstlenmene sebep olabilir. Tutamayacağın sözler vermemeye dikkat etmelisin.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, günlük işlerinde, çalışma ortamında ve çalışma tarzında bir takım değişiklikler olabilir. Bir projenin veya bir işin tamamlanması söz konusu olabilir. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda o konunun uzmanıyla çalışma fırsatı bulabilirsin. Bu tarihten itibaren, sağlığına daha fazla özen gösterebilir, beslenme düzenini değiştirebilirsin. Zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için olumlu etkiler altındasın.

16 Mayıs’tan itibaren 26 Mayıs 2024’e kadar ruhsal açıdan kendini yenileme fırsatları yakalayacağın bir dönemdesin. Çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın, hayatını olumsuz şekilde etkileyen eğilimlerini ve korkularını ele alıp bunları çözümleyebilirsin.

14 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yaratıcılığın artıyor. Yeni hobiler edinebilir, yaratıcı projelere başlayabilirsin. Sanatsal ve sosyal faaliyetlerinde artış görülebilir. Çocuklarla ilgili konular gündemini oluşturabilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin.

28 Ekim’de Boğa burcunda oluşacak Ay tutulmasının etkisiyle, kontrol edemediğin bir takım olaylar gündeme gelebilir. Hayatında bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Yoğun bir şekilde dinlenme ve yenilenme ihtiyacı duyabilirsin. Mümkünse hayat temponu biraz yavaşlatıp, iş ve özel hayatını dengelemeye çalışmalısın. Eğer bu dönemde dinlenmek için kendine yeterli vakit ayırmazsan, aşırı yorgunluktan kaynaklanan bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin.