2023 ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar,

2023’te yaşayacakların, hayat felsefeni ve hayata bakış açını değiştirmene sebep olabilir. Sıklıkla seyahatlere çıkabilirsin. Yabancı kültürden kişilerle tanışabilir veya yurtdışında yaşamaya başlayabilirsin. Kariyerinde, hayatındaki otorite figürleriyle ilişkilerinde ve aile yaşantında bir takım değişiklikler olabilir.

Bu yıl özellikle 7 Mart’a kadar, bir ilişkini bitirebilir veya mevcut ilişkini sağlamlaştırmak için gerekli adımları  atabilirsin. Evlilik kararı da alabilirsin. Yeni ortaklıklar kurma veya ortaklıklarında bazı yeni yapılanmalar gündeme gelebilir.

7 Mart’tan itibaren ortak finansal kaynaklar, yatırımlar, vergi, sigorta, borçlar ve miras vs. gibi konularla ilgilenmen gerekebilir. Eşin veya ortağınla paylaştığın kaynaklarda bazı değişiklikler olabilir. Riskli yatırımlardan kaçınmalısın. Çünkü beklenmedik harcamalar, kayıplar veya gecikmelerle maddi yönden bazı sıkıntılar yaşayabilirsin.

Hayatında ruhsal yönden ciddi gelişim göstereceğin bir yıldasın. Sıkıntı yaşadığın alanlarda problemin asıl sebebini belirleyip, iyileştirme şansını yakalıyorsun. Zararlı alışkanlıklarından da kurtulma şansına sahipsin.

23 Mart’ta Pluto’nun Kova burcuna geçişiyle beraber, evliliğin ve ortaklıkların başta olmak üzere tüm yakın ilişkilerinde önemli değişimler yaşayabilirsin. Zayıflayan ilişkilerin bitebilir. Bazı güç savaşları ve düşmanlıklar görülebilir. Üzerinde büyük etki bırakacak kişilerle de tanışabilirsin.

20 Nisan’da Koç burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, üzerinde çalıştığın bir konuda uzmanlaşmak amacıyla harekete geçebilirsin. Ayrıca, bilgi ve tecrübelerini başkalarıyla paylaşma fırsatı da bulabilirsin. Alacağın eğitimler  ve tanışacağın kişiler, vizyonu geliştirmende etkili olacaktır. Akademik çalışmalar içerisindeysen, ithalat, ihracat, medya veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarılı olma şansın artıyor. Özellikle 16 Mayıs’a kadar bir eğitim programını verimli bir şekilde tamamlayabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsin. Uzak yerlere seyahatlere gidebilirsin.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, evine veya kariyerine ait bazı işlerini başarıyla tamamlayabilirsin. Kendine yeni bir yol belirleme ihtiyacı da duyabilirsin. Hiç düşünmediğin bir olay veya bir teklif, seçim ve önceliklerini yeniden değerlendirmene sebep olabilir.  

16 Mayıs’tan itibaren 26 Mayıs 2024’e kadar kariyerinde olumlu etkiler altındasın. Başarıların daha görünür hale gelebilir. Yeni iş teklifleri, ödüller ve terfiler alabilirsin. Evlenebilirsin. Popülerliğin artabilir. Yeni girişimlerde bulunabilirsin. Hayatında yer alan otorite figürlerinden destek görebilirsin. Kariyerinle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ideal bir dönemin içine giriyorsun. Bu dönemde üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmen sana birçok avantaj sağlayacaktır.

14 Ekim’de Terazi burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, gündemini kardeşlerin, akrabaların, komşuların kısacası yakın çevren meşgul edebilir. Günlük işlerinde, iletişim trafiğinde ve seyahatlerinde artış yaşanabilir. Çalışma ortamında da sorumlulukların artıyor. Gün içerisinde beklenmedik gelişmeler, planlarını değiştirmene sebep olabilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda oluşacak Ay tutulmasının etkisiyle, kariyerinde değişimler hızlanabilir. İşin sebebiyle taşınabilir ya da emekliye ayrılabilirsin. İş hayatını ve özel hayatını dengelemek için gerekli düzenlemeleri yapabilirsin. Hayatındaki otorite figürleriyle bazı sıkıntılar yaşanabilir.