2022 YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç,

Geleceğe yönelik hedef ve projelerine odaklanacağın bir yıla adım atıyorsun. 30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, bu alanda önemli başlangıçlar yapabilir ve seninle aynı idealleri paylaşan kişiler tarafından desteklenebilirsin. Hedeflerini gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var.

Yıl boyunca orijinal ve sıra dışı fikirlerini hayata geçirmek için destekleniyorsun. Özellikle Şubat, Nisan ve Mayıs aylarında bu konuda karşına güzel fırsatlar çıkabilir.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arasında, kariyerinde ve özel hayatında olumlu etkiler altındasın. Evlilik kararı alabilirsin. Tüm çalışmalarında, başarıların daha fazla fark edilebilir. Yeni iş teklifleri ve terfiler olabilir. Hayatındaki otorite figürlerinden destek görebilirsin. İş hayatında hedeflerini gerçekleştirmek için ideal bir döneme giriyorsun. Bu dönemde üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmen sana birçok avantaj sağlayacaktır.

Uranüs’ün Boğa burcuna geçtiği Mart 2019’dan beri, oldukça sıra dışı ve farklı kişilerle tanışmış olabilirsin. Bu kişiler, hayata bakış açını da değiştirmiş olabilir. Bu yıl da yeni arkadaşlıklar edinebilir, farklı sosyal çevrelere girebilirsin. Sosyalliğin artıyor. Diğer yandan özellikle Mayıs ayından itibaren, romantik ilişkinde de bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni bir aşk gündeme gelebilir. Bazı ilişkilerin ise sonlanabilir.

Haziran ayından itibaren kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsin. Hayatında yeni ve sıra dışı hobilere yer açabilirsin. Bir çok projeye başlayabilir ve bunları başarılı bir şekilde tamamlayabilirsin. Sanatsal ve sosyal faaliyetlerinde artış görülebilir. Çocuk sahibi olma veya çocuklarla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Onlara yönelik bazı projeler ve sanatsal çalışmalar yapma isteği de duyabilirsin.

Bu yıl (özellikle Şubat, Nisan, Mayıs ve Temmuz aylarında) farkındalığını ve bilgilerini arttıracak bir çok fırsat yakalayabilirsin. Akademik çalışmalar içerisindeysen, ithalat, ihracat, hukuk, medya ve yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarılı olma potansiyelin artıyor. Yılın genelinde farklı kültürlerle tanışma şansına sahipsin. Uzak yerlere seyahatlere çıkabilirsin.

2022’de de yakın ilişkiler, ortak finansal kaynaklar, yatırımlar, sigorta, borçlar ve miras vs. gibi konular gündeminde olacak. Bazı ödemelerini bitirebilir ve finansal açıdan yeni bir yapılanmaya gidebilirsin. Eşin veya ortağınla paylaştığın kaynaklarda da değişim görülebilir. Riskli yatırımlardan kaçınman gereken bir dönemdesin. Çünkü beklenmedik harcamalar, kayıplar veya gecikmelerle maddi yönden bazı sıkıntılar yaşayabilirsin. 

Özetle, bu yıl geleceğe yönelik hayallerini gerçekleştirmek için yeni başlangıçlar yapabilirsin. Çocuk sahibi olabilir veya yeni bir aşka yelken açabilirsin. Vizyonunu genişletecek yeni kişiler hayatına girebilir.