2022 İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler,

2022’de günlük rutin işlerin ve çalışma hayatın değişiyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda önemli dönüşümler yaşayabileceğin bir yıla giriyorsun. Değiştirmen gereken bazı eğilimlerinin ve davranışlarının farkına varabilirsin. Hayatının birçok alanında yaşayacağın deneyimler, iç dünyanı daha iyi anlamana sebep olabilir. Psikolojik çalışmalardan fayda sağlayabilirsin. Ayrıca metafizik ve okült konulara da yönelebilirsin.

Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber, isteklerini gerçekleştirmek konusunda çeşitli sebeplerle engellendiğini düşünebilirsin. Hayatında bu zamana kadar yüzleşmekten kaçtığın ve seni hareketsiz bırakan konuların çözümüne de odaklanabilirsin. Kontrolünün dışında gelişen bazı durumlar, daha kabullenici olmana sebep olabilir. Empati yeteneğin artıyor. Ayrıca, bu aydan itibaren sağlığına daha fazla özen göstermek amacıyla, beslenme düzenini değiştirebilir ve zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için harekete geçebilirsin.  

Yıl boyunca günlük rutin işlerinde, çalışma tarzında, iş yeri ortam ve koşullarında bazı değişiklikler olabilir. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda uzmanlaşma fırsatı bulabilirsin. İş ortamında yeni arkadaşlıklar kurulabileceği gibi mevcut ilişkiler de değişebilir.

2022’de (Özellikle Şubat, Mayıs, Haziran, Ağustos ve Aralık aylarında) kariyerinde ve özel hayatında olumlu etkiler altındasın. Evlilik kararı alabilirsin. Tüm çalışmalarında, başarıların daha görünür hale gelebilir. Yeni iş teklifleri ve terfiler olabilir. Hayatındaki otorite figürlerinden destek görebilirsin. Hedeflerini gerçekleştirmek için ideal bir yıla giriyorsun. Bu dönemde üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmek, sana avantaj sağlayacaktır.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arasında geleceğe yönelikhedef ve projelerine daha fazla odaklanmanı öneririm. Planlarının başarılı olma potansiyeli artıyor. Şans senden yana. Bu konuda sosyal çevrenden de aradığın desteği bulabilirsin. Diğer yandan, bu süreçte artan özgüvenin ve sabırsızlığın yapabileceğinden fazla sorumluluklar üstlenmene sebep olabilir. Tutamayacağın sözler vermemeye dikkat etmelisin.

Bu yıl, kazandığın tecrübelerle, kendinden daha emin adımlarla ilerleyebilirsin. Farkındalığını ve bilgeliğini arttırma yolunda ilerliyorsun. Yılın genelinde yeni insanlar ve farklı kültürlerle tanışma şansına sahipsin. Uzak yerlere seyahate çıkabilir veya işin gereği yabancı ülkelere gidebilirsin.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, yoğun bir şekilde dinlenme ve iç dünyana yönelme ihtiyacı duyabilirsin. Uzun süredir günlük işlerin, aktivitelerin ve iş hayatınla yoğun olabilirsin. Ancak mümkünse yıl sonuna kadar hayat temponu biraz yavaşlatıp iş ve özel hayatını dengelemeye çalışmalısın. Bu dönemde eğer dinlenmek için kendine gerekli vakti ayırmazsan, aşırı yorgunluktan kaynaklanan bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin.

Özetle, bu yıl hem fiziksel hem de ruhsal açıdan yenilenme yılındasın. Toplumsal statünde, kariyerinde ve çalışma ortamında bir takım değişiklikler olabilir.