2022 ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslan,

Bu yıl, iş ve aile hayatında yeni başlangıçlar ve değişimler seni bekliyor. Ebeveynlerinle, ailenle ve geçmişinle ilgili bazı konular gündeme taşınabilir. Yeni bir ev alım-satımı ile ilgilenebilir, yeni bir yere taşınabilirsin. Evlilik kararı alabilirsin.

30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, toplumsal statünde ve kariyerinde değişiklikler yapabileceğin bir döneme giriyorsun. Hayatında yer alan otorite figürleriyle ilişkilerinde de bir takım yenilikler ve değişimler söz konusu olabilir. Bu dönemde kendini en iyi şekilde ortaya koyman önem taşıyor. Çünkü çoğunlukla sahnede yer alacaksın. Bu tarihten itibaren çok yoğunluk hissetsen de işlerini başarmak için gereken enerjiyi kendinde bulabilirsin. Ayrıca, derin inceleme ve araştırma gerektiren işlerde başarılı olabilir, psikolojik çalışmalardan fayda sağlayabilirsin.

Yıl boyunca ve özellikle, Şubat, Temmuz, Ağustos aylarında yaratıcı fikir ve projelerinle dikkat çekebilirsin. Karşına beklenmedik güzel fırsatlar çıkabilir.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Ay tutulmasının da etkisiyle, evine veya kariyerine ait bazı işlerini başarıyla tamamlayabilirsin. Hayatında nerede olmak istediğine daha fazla odaklanarak kendine yeni bir yol belirleme ihtiyacı da duyabilirsin. Hiç düşünmediğin bir olay veya bir teklif, seçim ve önceliklerini yeniden gözden geçirmene sebep olabilir.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arası birçok alanda eğitim almak isteyebilir ve bunlar için gereken adımları atabilirsin. Akademik çalışmalar içerisindeysen, ithalat, ihracat, medya veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarılı olma şansın artıyor. Uzak yerlere seyahatlere gidebilirsin. Yabancı kültürlerden fayda görebilirsin. Alacağın eğitimler  ve tanışacağın kişiler, vizyonunu geliştirmende etkili olacaktır. Yaşama ve kendine dair yeni bakış açıları kazanabileceğin deneyimler yaşayabilirsin. Adli konularla da ilgili lehine sonuçlanacak gelişmeler yaşayabilirsin.

Bu yıl, ortak kaynaklar, yatırımlar, sigorta, borçlar ve miras vs. gibi konularda avantajlı konumdasın. Yüklü bir ödemen varsa onu bitirebilir veya ödemelerini daha kolay yapılandırabilirsin. Başvuruların olumlu cevaplanabilir. Beklenmedik bir yerden eline toplu bir para geçebilir. Eşin veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda artış görülebilir. Başkaları tarafından desteklenebileceğin bir yıl olacak. Özellikle Şubat, Mayıs ve Nisan aylarında finansal değişiklikler yaşama potansiyelin artıyor.

Bu yıl, ilişkilerini yeniden değerlendirebilir, bazı ilişkilerini bitirip bazılarını sağlamlaştırabilirsin. Yeni ortaklıklar kurabilirsin. Duygusal ilişkilerinde yüzeysellikten daha çok derinlik arayışın artıyor.

Özetle, bu yıl kariyerinde ve ilişkilerinde bir çok değişiklik seni bekliyor. Yeni bir eve taşınabilir, evlilik kararı alabilirsin. Maddi konularda da yüzünü güldüren gelişmeler olabilir.