2022 YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar,

Bu yıl kariyer hayatında beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsin. İşlerindeki artış sebebiyle günlük rutin işlerini yeniden organize etme ihtiyacı duyabilirsin. Yeni bir ev alımı-satımı gündeme gelebilir. İstediğin tarz bir eve de taşınabilirsin.

Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yıl sonuna kadargünlük rutin işlerinde, çalışma tarzında, iş yeri ortam ve koşullarında değişiklikler hızlanıyor. Bu süre içerisinde iş ortamında yeni arkadaşlıklar kurulabileceği gibi mevcut ilişkilerde de bazı değişimler olabilir.

Yıl genelindekendini geliştirmek istediğin bir alanda uzmanlaşma fırsatı bulabilirsin. Bir projeni veya bir işini başarıyla tamamlayabilirsin. Bilgi ve tecrübelerini paylaşabilme şansın artıyor. Eğer bir eğitim alma veya verme planın varsa, karşına çıkacak fırsatları değerlendirmeni öneririm.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Ay tutulmasının da etkisiyle, iç dünyana yönelme ihtiyacı duyabilirsin. Başta sağlığınla ilgili olmak üzere ihmal ettiğin konular, artık çözümlemen için karşına çıkabilir. Diğer yandan, çeşitli sebeplerden ötürü istediğin hızda hareket edemediğini, bir şekilde engellendiğini de hissedebilirsin. Fiziksel ve duygusal anlamda kendini yenileme şansı bulacağın bir dönemdesin. Bu amaçla, terk etmek istediğin eğilim ve korkularına odaklanabilirsin. Hayatında çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın ve seni hareketsiz bırakan konuların çözümü için harekete geçebilirsin. Hayat temponu biraz yavaşlatıp iş ve özel hayatını dengelemeye çalışmalısın. Bu dönemde eğer dinlenmek için kendine yeterli vakit ayırmazsan, aşırı yorgunluktan kaynaklanan bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arası artan hayalgücün ve yaratıcılığınla dikkat çekebilirsin. Sosyal aktivitelerin ve sanatsal faaliyetlerinde artış yaşanabilir. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsan bu yıl şansın artıyor. Eğer çocuğun varsa onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Çocuklara yönelik bir takım projelere de odaklanabilirsin. Yeni bir aşk kapıyı çalabilir veya mevcut ilişkinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Bu dönemde cesaretin artacağı için aşırı riskli girişimlerden ve spekülatif yatırımlardan uzak durmanı öneririm.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kardeşlerin, kuzenlerin, komşuların kısaca yakın çevrenle ilgili konular gündeminde olacak. Onlarla ilgili bir takım sorumluluklar üstlenebilir veya onlardan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsin.

Bu yıl yeni bir ev almak, satmak veya evine yönelik değişiklikler yapmak istiyorsan, karşına bir çok güzel fırsat çıkabilir. Bu konuda aile bireylerin de seni destekleyebilir. Ayrıca ailevi anlaşmazlıklarını da çözümlemek için olumlu etkiler altındasın.

Özetle, günlük rutin işlerinin ve çalışma hayatının değişeceği bir yıla giriyorsun. Yıl boyunca iç dünyana daha fazla yönelebilir, bilge ve tecrübelerini paylaşacak fırsatlar yakalayabilirsin. Eve ait yapacağın planlarda da şans senden yana olacak.