2022 OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlak,
Bu yıl gündeminde geleceğe yönelik hedeflerin, sosyal çevren, çocuklara yönelik konular ve romantik ilişkiler olacak. Bir çok yaratıcı projede görev alabilir ve bunları başarıyla tamamlayabilirsin.
Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yıl sonuna kadar kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı duyabilirsin. Üzerinde çalıştığın bir projeyi başarıyla bitirebileceğin gibi yaratıcılık gerektiren tüm projelerde başarıların artıyor. Yeni hobiler edinebilirsin. Sanatsal ve sosyal faaliyetlerinde artış görülebilir. Çocuklarla ilgili konular gündemini oluşturabilir. Çocuk sahibi olabilirsin. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilirsin. Senden oldukça farklı ve sıradışı kişilerle romantik ilişkiler yaşayabilirsin. Bazı ilişkilerin hızla başlayıp hızla bitebilir.
16 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Ay tutulmasının da etkisiyle, yoğun bir biçimde geleceğe yönelik hedef ve projelerine odaklanıyorsun. Önceliklerini yeniden belirleyebilirsin. Yeteneklerini daha fazla geliştirebileceğin, kendi işini kurabileceğin ve maddi alanda daha sağlam temeller atabileceğin bir dönemdesin. Bu yıl ilginç hobilerin ve fikirlerin, beklemediğin bir anda sana yeni fırsatlar getirebilir. Ancak spekülatif yatırımlardan ve büyük riskli adımlardan kaçınmanı öneririm. Bu yıl harcama yapmaktan çok maddi kaynaklarını korumaya yönelmen yerinde olacaktır. Çünkü yatırımlarında beklenmedik kazanç ve kayıplar yaşayabileceğin bir dönemdesin.
Yıl boyunca dahil olduğun sosyal gruplarda ve arkadaşlıklarında bazı değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni arkadaşlar edinebilir ve grup içinde daha aktif olabilirsin. Bazı arkadaşlıkların ve grup aktivitelerin de sonlanabilir. Bu alanda, ilişkilerine yaklaşım tarzında da bazı değişiklikler yapman gerekebilir.
11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arası yeni bir ev almak, satmak veya evine yönelik değişiklikler yapmak istiyorsan, karşına bir çok güzel fırsat çıkabilir. Bu konuda aile bireylerin de seni destekleyebilir.
Yılın genelinde yakın çevren(kardeşler, akrabalar veya komşularınla vs.) ile ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu kişilerden fayda sağlayabilirsin. Duygu ve düşüncelerini yazılı ve sözlü, her zamankinden daha başarılı bir şekilde ifade edebilir, yaşanan olası anlaşmazlıklara kolaylıkla çözüm bulabilirsin. İkna gücün artıyor. Artan öğrenme isteğinle beraber, birçok alanda eğitim almak için harekete geçebilirsin. Diğer yandan tecrübe ve bilgilerini, sosyal platformlarda ve akademik alanlarda paylaşmaya başlayabilirsin. En zor ve karmaşık konuları bile kolaylıkla anlayabilme potansiyelin artıyor. Eğitim amaçlı başta olmak üzere kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde de artış yaşanabilir. Yıl içinde arabanı yenileyebilir ve kendine yeni elektronik aletler alabilirsin.
Özetle, bu yıl hedeflerine ulaşmak için olumlu etkiler altındasın. Çocuklarla ilgili hayatında güzel gelişmeler olabilir. Tecrübe ve bilgilerini arttıracağın ve bunları paylaşabileceğin fırsatlar artıyor.