2022 AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep,

Bu yıl hem kendini hem de ilişkilerini sorgulayacağın bir yıl olacak. Hayatında bir çok yeni başlangıçlar yapabileceğin gibi bazı şeyleri sonlandırma kararı da alabilirsin.

Mart 2019’da Uranüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber, tüm yakın ilişkilerinde değişim rüzgarları esmeye başladı. Bu yıl da beklenmedik değişimler devam edecek.Bir ilişkiden beklentilerini yeniden değerlendirdiğin bir dönemdesin. İlişkilerinde özgürlük ihtiyacın artıyor.

Yılın genelinde artan hayalgücün ve yaratıcılığınla dikkat çekebilirsin. Sosyal aktivitelerin ve sanatsal faaliyetlerinde artış yaşanabilir. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsan bu yıl şansın artıyor. Eğer çocuğun varsa onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Çocuklara yönelik bir takım projelere de odaklanabilirsin.

Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, tümilişkilerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni ortaklıklar kurabilirsin. Bulunduğun ortamlarda rekabet artabilir. Yeni bir aşk kapıyı çalabilir. Evlilik kararı alabilirsin.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Ay tutulmasının da etkisiyle, hayata yaklaşım tarzını değiştirme zamanının geldiğini düşünebilirsin. Yaşam amacını daha net belirleyebilirsin.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arasında, iş hayatında olumlu değişiklikler yaşayabilirsin. Yaratıcılığını daha fazla ortaya koyabilir ve çalışma  arkadaşların tarafından da desteklenebilirsin. Yeteneklerin ve başarıların daha görünür olabilir. Daha çok ödül ve takdir toplayabilirsin. Eğer işverensen, işlerini daha fazla büyütebilir ve aradığın niteliklere uygun kişilerle çalışma imkanı bulabilirsin. Ortam değişikliği söz konusuysa, senin için daha uygun bir iş ortamına taşınabilirsin. Ayrıca, zararlı alışkanlıklarından da kurtulmak ve yaşantını daha sağlıklı kılmak için destekleyici etkiler altındasın. Günlük rutin işlerinde ise seni gereksiz yere meşgul eden konuları saptayıp onlardan kurtulabilirsin. 

25 Ekim’de Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yeni başlangıçlar yapabileceğin önemli bir döneme giriyorsun. İsteklerinin peşinde gitme cesaretini kendinde buluyorsun. Hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında ve fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapabilirsin.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla beraber, tüm ikili ilişkilerin test ediliyor. Bu romantik ilişkilerin olacağı gibi iş ortaklıkların da olabilir. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha fazla güçlenirken, zayıflamış ilişkilerin bitebilir. Adli bir davan varsa sonuçlanabilir.

Bu yıl geçmişine dair bazı konular, korkular veya çocukluk şartlanmalarınla da yüzleşmen gerekebilir. Bunları çözümlemek ve iyileştirmek için gerekli adımları atabilirsin. Eve ve ebeveynlerine ait konularda hassasiyetin ve sorumlulukların artabilir.

Özetle, tüm yıl ikili ilişkilerin gündemini meşgul edecek. Bu alanda yaşayacakların, hayata yaklaşım tarzını da değiştirmene sebep olabilir. Kendini keşfedip farkına varma ve kendini ortaya koyma fırsatların artıyor.