2022 TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Terazi,

Bu yıl gündemini finansal konular meşgul edecek. Hem kendi kazancın hem de paylaştığın ortak kaynaklarda bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Bu alanlarda yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir.

Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, yıl sonuna kadarfinansal anlamda bazı yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsin. Kazancında bir takım değişiklikler olabilir. Yüklü bir ödemeni bitirebilir veya yeni bir ödeme planı oluşturabilirsin. Harcamalarına biraz dikkat etmen gereken bir döneme giriyorsun. Eşinin veya ortağının paralarına ait konular gündeme taşınabilir. Yeni ortaklıklar kurabileceğin gibi, bazı ortaklıklarını sonlandırabilirsin. Miras, vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle de meşguliyetin artabilir.  

Yıl boyunca içgüdüsel bir istekle, kendinde beğenmediğin, terk etmek istediğin yönlerini daha net görüp bunları değiştirmek için harekete geçebilirsin. Ölüm ve ötesi, psikoloji ve okült konulara yönelebilirsin. Kendi istek ve ihtiyaçlarını daha gerçekçi bir biçimde değerlendirebileceğin bir yıldasın. Kendine hak ettiğin değeri verip vermediğini sorgulayabilirsin.

25 Ekim’de Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, maddi kazancını değiştirecek yeni fırsatlar yakalayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Hobilerini işe dönüştürebilirsin.

Mart 2019’da Uranüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber son üç yıldır, finansal alanda beklenmedik kazançlar ve kayıplar yaşayacağın bir dönemin içerisindesin. Bu etkiler bu yılda devam edeceği için spekülatif yatırımlardan uzak durmanı öneririm. Beklenmedik gelişmeler planlarını bozabilir.

Yılın genelinde iş hayatında olumlu etkiler altındasın. Yaratıcılığını ve yeteneklerini daha fazla ortaya koyabilirsin. Seni başkalarından farklı kılan özel yetenek ve becerilerini keşfedebilirsin. Başarıların daha fazla fark edilebilir. Özellikle sanat, bilim veya edebiyat alanlarında çalışıyorsan, bu alanlarda başarıların artıyor. Çalışma arkadaşların tarafından da desteklenebilirsin. Eğer işverensen, işlerini daha fazla büyütebilir ve aradığın niteliklere uygun kişilerle çalışma imkanı bulabilirsin. Ortam değişikliği söz konusuysa, senin için daha uygun bir iş ortamına taşınabilirsin.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arasında, yeni ortaklıklar kurabilir ve evlenme kararı alabilirsin. Mevcut ortaklıklarında ve evliliğinde ise uyumun arttığını hissedebilirsin. Evliliğinden, ortaklıklarından, kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi-manevi fayda görebileceğin aylardasın. Birçok görüşmeni başarıyla yönetebilirsin. Adli davaların lehine sonuçlanabilir. Rekabette olduğun bazı ortamlarda avantajlı konuma geçebilirsin. Kendini daha çok ilişkilerin aracılığıyla keşfedeceğin aylar olabilir.

Özetle, bu yıl finansal konular gündeminde olacak. Bu alanda beklenmedik kazanç ve kayıplar yaşayabilirsin. Çalışma hayatında şans senden yana. Yaratıcılığını, yeteneklerini, başarılarını görünür kılabileceğin bir yıldasın. Karşına bir çok yeni fırsat çıkabilir.