2022 BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak,

2019 yılından beri hayat felsefeni sana sorgulatacak, vizyonunu genişletmene sebep olacak olaylar deneyimliyorsun. Bu yıl da farklı bakış açıları kazanabileceğin ve bir çok alanda bilgilerini arttıracağın bir yıl olacak. Tanışacağın bazı kişiler ve çıkacağın seyahatler de sana bu alanda katkı sağlayabilir.

30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, üzerinde çalıştığın bir konuda uzmanlaşmak amacıyla harekete geçebilirsin. Ayrıca, bilgi ve tecrübelerini başkalarıyla paylaşma fırsatı da bulabilirsin. Yabancı kültürlerden kişilerle tanışabilirsin. Bir eğitim programını verimli bir şekilde tamamlayabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsin. Akademik çalışmalar içerisindeysen, ithalat, ihracat, medya veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarılı olma şansın artıyor.

Mayıs ayından itibaren ise gündemini kardeşlerin, akrabaların, komşuların kısacası yakın çevren meşgul edebilir. Günlük işlerinde, iletişim trafiğinde ve seyahatlerinde artış yaşanabilir. Çalışma ortamında da sorumlulukların artıyor. Bu konuda zaman zaman kendini baskı altında hissedebilirsin. Gün içerisinde beklenmedik randevular ve haberler, planlarını değiştirmene sebep olabilir. Esnek olmaya dikkat etmelisin. Ticaretle ilgileniyorsan, bu alanda da yeni atılımlar gündeme gelebilir.

Yılın genelinde, yeni ortaklıklar kurabilir ve evlenme kararı alabilirsin. Mevcut ortaklıklarında ve evliliğinde ise uyumun arttığını ve seni geliştiren bir ilişki içerisinde olduğunu hissedebilirsin. Evliliğinden, ortaklıklarından, kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi-manevi fayda görebileceğin bir yıldasın. Birçok görüşmeni başarıyla yönetebilirsin. Adli davaların lehine sonuçlanabilir. Rekabette olduğun bazı ortamlarda avantajlı konuma geçebilirsin.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arası, ortak kaynaklar, yatırımlar, vergi, sigorta, borçlar ve miras vs. gibi konularda avantajlı konumdasın. Yüklü bir ödemeni bitirebilir veya ödemelerini daha kolay yapılandırabilirsin. Beklenmedik bir yerden eline toplu bir para geçebilir. Eşin veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda artış görülebilir. Başkaları tarafından da desteklenebileceğin aylar olacak. Bu süreçte, derin inceleme ve araştırma gerektiren işlerde başarılı olabilir, psikolojik çalışmalardan fayda sağlayabilirsin.

2022’de çalışma şartların, ortamın veya çalışma tarzın değişebilir. Diğer yandan, bu yıl hayatına yeni bir düzen oluşturma konusunda daha pratik ve kararlı davranabilirsin. Daha sağlıklı bir yaşam için, beslenme ve spor programında değişiklikler yapman gerekebilir. Zararlı alışkanlıklarını tespit edip onları hayatında çıkartabilirsin. Özellikle Haziran ve Ekim ayları arasında bu konulara daha fazla odaklanıyorsun.

Özetle, bu yıl alacağın eğitimler, seyahatler ve tanışacağın yeni kişiler, hayata bakış açını değiştirecek. Evlilik kararı alabilirsin. Çalışma hayatında bir takım değişiklikler olabilir. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir.