2022 KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koç,
Yıl boyunca finansal konular gündemini oluşturacak. Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber, eşinin veya ortağının paralarına ait konular, vergiler, borçlar, kredi, miras ve yatırım konularıyla ilgilenebilirsin. Eline toplu para geçebilir. Eğer varsa mevcut borçlarını yeniden yapılandırabilirsin.
Yıl boyunca (özellikle Mart’ın son haftası, Nisan, Mayıs ve Ekim aylarında) maddi kazancını arttıracak yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Yeni iş teklifleri ve kaynaklar gündeme gelebilir. Bazı yeteneklerini keşfedebilir ve kendi işini kurabilirsin. Orijinal fikirlerinden para kazanabilirsin. Eşin veya ortağınla paylaştığın kaynaklarda da artış yaşanabilir.
Ancak şunu da hatırlatmak isterim ki, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi sebebiyle, Mart 2019’dan beri finansal alanda iniş-çıkışlar yaşıyor olabilirsin. Bu yıl da beklenmedik kayıplar veya büyük kazançlar olabileceğinden bu alanda adımlarını dikkatli atmalısın. Sahip olduklarını(mal, mülk, para) akıllıca değerlendirmende fayda var. Aşırı risk almamaya, hedeflerini gerçekçi kılmaya ve tutamayacağın sözler vermemeye dikkat etmelisin.
Arkadaşlıklarında ve sosyal çevrende de değişimlerin olduğu bir dönemdesin. Çeşitli grup aktivitelerine yönelebilir ve liderlik özelliğinle bunları organize edebilirsin. Özellikle teknoloji ve sosyal konular hayatında önem kazanabilir. Bu alanlar başta olmak üzere, geleceğe yönelik hedeflerini yapılandırmak ve sağlamlaştırmak için çalışabilirsin.
Jüpiter, bu yıl 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında Koç burcunda olacak. Bu süreçte, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapmak için karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Kendini başarıyla ortaya koyabilirsin. Özgüvenin ve cesaretin artıyor. Ancak, 10 Mayıs-3 Haziran ve 10 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında, Merkür gezegeni geriliyor olacak. Biliyorsun ki, Merkür gerileme dönemleri yeni başlangıçlar ve antlaşmalar için uygun zamanlar değildir. Bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsin. Yanlış anlaşılmaların da sıklıkla yaşanacağı bu zamanlarda mümkünse yarım kalan işlerini tamamlamanı ve önemli görüşmelerini ertelemeni öneririm.
Yıl boyunca yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. İlerlemene ve gelişimine etki eden korku ve eğilimlerini tespit edebilir ve bunlara yönelik yeni çözüm yolları bulabilirsin. Ruhsal açıdan kendini yenileme fırsatları yakalayacağın, yoga, meditasyon vb. çalışmalardan faydalanabileceğin bir yıla giriyorsun.
Özetle, bu yıl karşına özellikle finansal açıdan güzel fırsatlar çıkabilir. Bu alanda eşin veya ortağın tarafından da desteklenebilirsin. Geleceğe yönelik hedeflerini yapılandırabilirsin. Sosyal gruplarda liderlik yeteneğini kullanabilir ve insanlığı ilgilendiren bir çok konuda başarılarınla dikkat çekebilirsin.