2022 BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğa,

Yıl boyunca Boğa ve Akrep burçlarında gerçekleşecek tutulmaların etkisiyle, hayatında önemli değişikliklerin ve yeni başlangıçların olacağı bir yıla giriyorsun.

Özellikle 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber, tüm bu değişimler daha fazla hız kazanıyor.Yıl genelinde,yeni başlangıçlar ve atılımlar yapmak için karşına bir çok fırsat çıkabilir. Yaşam amacının daha fazla farkına varıp, isteklerinin peşinde gitme cesaretini kendinde buluyorsun. Hayata yaklaşımın tarzında ve fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Ay tutulmasının etkisiyle de tüm ilişkilerinde değişim rüzgarları esmeye başlıyor. Evliliğin başta olmak üzere tüm yakın ilişkilerini sorgulayacağın bir dönemdesin. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha fazla güçlenirken, zayıflamış ilişkilerin bitebilir. Sosyal çevren değişebilir. Vizyonunu genişletecek yeni arkadaşlıklar kurabilirsin. Bazı ortaklıklar gündeme gelebilir. Evlilik kararı alabilirsin. Ayrıca bu tarihten itibaren, adli bir davan varsa bunlarla ilgili gelişmeler de hızlanabilir. Süregelen adli davaların sonuçlanabilir.

2019’da Uranüs Boğa burcuna geçti ve bu geçişin etkisiyle yaşadıklarınla, artık hayata farklı bir gözle bakıyor olabilirsin. Geçmişte sabit fikirlilik ve inatçılık yaptığın bazı konularda daha esnek davranabilirsin. Bu yıl da kendini geliştirmeye isteklisin. Yıl boyunca( özellikle Ocak ayının ortası, Şubat ortası ve Mayıs aylarında) değişim ve dönüşümünü destekleyecek olaylar yaşayabilirsin. Karşına beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Daha cesur ve aktif bir biçimde bu fırsatları değerlendirebilirsin.

2022’de geleceğe yönelik hedef ve planlarında başarılı olma potansiyelin artıyor. Şans senden yana. Bu konuda genişleyen sosyal çevren tarafından da desteklenebilirsin. Diğer yandan, artan özgüvenin, sana ait olmayan sorumlulukları da üstlenmene sebep olabilir. Birden fazla işi aynı anda yönetmek isteyebilirsin. Tutamayacağın sözler vermemeye dikkat etmelisin.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arasında yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. İlerlemene ve gelişimine etki eden korkularını ve eğilimlerini tespit edip bunları çözümlemek için adımlar atabilirsin. Psikoloji, meditasyon vb. çalışmaların da faydasını görebilirsin. Yardım derneklerinde yapacağın çalışmalar da seni olumlu yönde etkileyecektir.  

Bu yıl, kariyerinde, yaklaşımlarını ve hedeflerini daha gerçekçi bir şekilde değerlendirebilirsin. Hayatta gitmek istediğin yolu daha net görebilirsin. Böylece önceliklerini belirleyebilirsin. Kariyer değişikliği yapabilirsin. Her ne kadar yıl boyunca sorumlulukların artsa da sabır ve disiplinle yaptığın çalışmaların karşılığını göreceğini unutmamalısın.

Özetle, bu yıl hayatında büyük değişimler yaşama potansiyelin yükseliyor. Yeni atılımlar ve başlangıçlar olabilir. İkili ilişkilerinde de yeni kararlar alma zamanındasın. Yıl boyunca hedeflerini gerçekleştirme ve kariyerini yapılandırma şansını buluyorsun.