2019 YILI YENGEÇ BURCU

Bu yıl iş hayatında daha mutlu, huzurlu ve başarılı olmanı sağlayacak fırsatları yakalayabilirsin. Yeteneklerin ve çabaların daha çok görünebilir ve takdir toplayabilirsin. İş ortamında aradığın desteği bulabilirsin. Eğer işverensen, aradığın niteliklere uygun kişileri işe alabilirsin. Ortaklıklarından kazanç sağlayabilirsin. Ayrıca daha geniş ve ferah bir iş ortamına taşınabilirsin.

2019’da sağlığınla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve zararlı alışkanlıklarından kurtulabilirsin. Günlük işlerinde seni gereksiz yere meşgul eden konuları saptayıp onları eleyebilirsin.

Tüm ikili ilişkilerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet artabilir. Yeni ortaklıklar kurabilir veya mevcut ortaklıklarını sağlamlaştırabilirsin. Evlilik kararı alabilirsin. İkili ilişkilerinde gerçekten ne istediğini belirlediğin, sorumluluklarını yeterince üstlenip üstlenmediğini sorguladığın bir yıldasın. İlişkilerinde davranış tarzını değiştirecek deneyimler yaşayabilirsin. Karşındaki kişiler sana bu konuda ayna tutacaktır. Yaşayacakların doğrultusunda bir ilişkini bitirmek veya ciddileştirmek için gerekli adımları atabilirsin. Süregelen adli davaların varsa bunlarla ilgili bir takım değişiklikler yaşanabilir.

Bu yıl özellikle Şubat ve Temmuz ayları arasında finansal anlamda bazı değişiklikler yaşayabilirsin. Yüklü bir ödemeni bitirebilir veya yeni bir ödeme planı oluşturabilirsin. Bu dönemde harcamalarına da biraz dikkat etmende fayda var.

Bu aylar arasında kendi istek ve arzularının neler olduğunu değerlendirip, ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilirsin. Kendine gerçekten hak ettiğin değeri verip vermediğini sorgulayabilirsin. Memnun olmadığın yönlerini iyileştirmek için harekete geçebilirsin.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca bazı arkadaşlıklarını bitirebilir ve sosyal çevreni değiştirebilirsin. Farklı ve orijinal kişilerle tanışıp, yeni arkadaşlıklar kurabilirsin. Bu arkadaşlıklar, hayata bakış açını değiştirmene sebep olabilir. Farklı bir gelecek hayali kurmaya başlayabilirsin. Geleceğe dair ideallerin ve hayallerin sıradışı olabilir.

Temmuz ayından itibaren yıl sonuna kadar hayatında yeni başlangıçlar yapabileceğin önemli bir döneme giriyorsun. Hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında, fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Kendini keşfedip farkına varma ve kendini ortaya koyma fırsatların artıyor.

Kasım ayında çocuklarla olan ilişkilerinde ve aşk hayatında, duygu ve düşüncelerini daha net ve anlaşılır biçimde ifade etmeye özen göstermelisin. Çünkü bu ay içerisinde birbirinizi yanlış anlama potansiyeliniz yüksek görülüyor.