2019 YILI ASLAN BURCU

Bu yıl artan hayal gücün ve yaratıcılığınla beraber üzerinde çalıştığın projeler ve hobilerinle dikkat çekmeyi başarıyorsun. Çalışmalarının karşılığında ödüller alabilirsin. Popülariten artabilir.

2019’da hayatının aşkı ile karşılaşabilir veya mevcut ilişkinde olumlu değişiklikler yaşayabilirsin. Sosyal ve sanatsal aktivitelerinde artış yaşanabilir. Keyifli sohbetlerin ve eğlencenin olduğu ortamlarda sıklıkla bulunabilirsin. Çocuk sahibi olabilir, eğer çocuğun varsa onlarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

Günlük işlerin ve çalışma ortamındaki sorumluluklarında artış görülebilir. Bu konuda kendini biraz baskı altında hissedebilirsin. Sağlığın başta olmak üzere, ertelediğin veya görmezden geldiğin konularla ilgilenmen gereken bir yılın içerisindesin. Zamanını ve enerjini etkin kullanmayı öğrenebilir, günlük işlerini daha iyi organize etmeyi başarabilirsin.

Şubat ve Temmuz ayları arasında imajını ve hayata yaklaşım tarzını değiştirme isteği duyabilirsin. Kendi sınırlarını yeniden çizme ihtiyacı duyabilirsin. Bu arada başkalarının da sınırlarına saygı duymayı ihmal etmemelisin.

Mümkünse Mart ve Temmuz aylarında yeni ortaklıklar kurmamaya, yeni yatırımlar ve atılımlarda bulunmamaya dikkat etmelisin. Çünkü şartlar değişebilir ve istenilen sonuçları alamayabilirsin. Bu yılın genelinde cesaretin artacağı için aşırı riskli yatırımlardan uzak durmanda fayda var.

Temmuz ayından itibaren yılsonuna kadar hayatında bazı özel hatta gizli kalmış şeylerin açığa çıkması söz konusu olabilir veya sen bazı gizli hatta riskli şeyler yapma ihtiyacı duyabilirsin.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca kariyerinde ve sosyal statünde değişimler yaşayabilirsin. Bu değişimlerin seni daha özgür bırakacağını ve hayattan ne istediğini daha net görmeni sağlayacağını hatırlatmak isterim. Sıra dışı bir kariyer hedefleyebilirsin. Bu dönemde yeteneklerini gösterebileceğin birçok fırsat yakalayabilirsin. Kendine özgü yaratıcı fikirlerinde artış yaşanabilir. Bunları ortaya koymalısın.

Aralık ayından itibaren iş hayatında daha huzurlu, mutlu ve başarılı olmanı sağlayacak fırsatları yakalayabilirsin. Yeteneklerin ve başarıların daha çok takdir ediliyor. Destek görüyorsun. Eğer işverensen, aradığın niteliklere uygun kişileri işe alabilirsin. Ortaklıklarından kazanç sağlayabilirsin. Daha geniş ve ferah bir iş ortamına taşınabilirsin. Sağlığınla ilgili olumlu değişiklikler yaşayabilir, zararlı alışkanlıklarından daha kolay ve istekli bir şekilde kurtulabilirsin. Günlük işlerinde sana gerçekte hizmet etmeyen ve seni gereksiz bir şekilde meşgul eden konuları saptayıp onlardan kurtulabilirsin.