2019 YILI İKİZLER BURCU

2019’da yeni ortaklıklar kurabilir veya mevcut ortaklıklarını yeniden yapılandırabilirsin. İlişkilerin aracılığıyla kendini keşfedebileceğin bir yıl olacak. Bu yıl evlilik kararı alabilirsin. Evliliğinden, ortaklıklarından kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi-manevi fayda görebilirsin. Uyum ve mutluluğu yakalıyorsun.

Adli davaların lehine sonuçlanabilir. Rekabette olduğun bazı ortamlarda avantajlı duruma geçebilirsin.

Bu yıl miras, vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle meşgul olabilirsin. Eşinin veya ortağının paralarına ait konular gündemine taşınabilir. Bu alanda yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. İçgüdüsel bir istekle kendinde beğenmediğin yönleri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Zararlı alışkanlıklarını terk etme kararlılığını gösterebilirsin.

Hayatında her şeyi kontrol edemeyeceğini öğreneceğin bir dönemdesin. Öte yandan, sorunlarının sebeplerini derinlemesine araştırıp, çözüm yolu bulma şansını da yakalıyorsun.

Hayatında ölüm ve ötesi konular daha fazla önem kazanabilir. Ruhsal açıdan önemli gelişim göstereceğin bir yıla adım atmış bulunuyorsun. Bu yılın sonunda kendini daha dengeli ve özgür hissedebilirsin.

Bu dönemde maddi konularda tedbirli olman önem taşıyor. Çok fazla borçlanmaman ve büyük yatırımlardan kaçınmanda fayda var. Çünkü beklenmedik harcamalar ve gecikmelerle parasal yönden bazı sıkıntılar yaşayabilirsin.

Bu yıl üzerinde çalıştığın tüm konularda derinlemesine, istekli ve sabırla çalışma gücünü kendinde bulacaksın.

Şubat ve Temmuz ayları arasında gündemini kardeşlerin, kuzenlerin, komşuların kısacası yakın çevren oluşturabilir. İletişim trafiğinde ve seyahatlerinde ciddi bir artış yaşanabilir. Gün içerisinde beklenmedik randevular ve haberler söz konusu olabilir. Günlük rutin işlerinde değişim yaşanabilir. Bu dönemde bir eğitim programını verimli bir şekilde tamamlayabilir ve yeni eğitim fırsatları bulabilirsin.

Mart, Temmuz ve Kasım aylarında Merkür gezegeninin gerilemesinin etkisiyle çalışma arkadaşların başta olmak üzere bazı kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsin. Karşındaki kişiyi iyice dinlediğinden ve anladığından emin olmak önem taşıyor.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca geçmişinden gelen ve seni olumsuz yönde etkileyen bazı duygusal yüklerinden kurtulmak için harekete geçebilirsin. Senden gizlenen veya senin gizlediğin bazı sırlar açığa çıkabilir. Kaçındığın bazı konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsin. Bu arada bu dönemde yaratıcılığın artıyor. Ortaya sıradışı ve dikkat çekici eserler çıkartabilirsin.

Temmuz ayından itibaren maddi kazancını değiştirecek yeni fırsatlar yakalayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Bu alanda sahip olduğun kaynakları ve yetenekleri değerlendirmen önem taşıyor. Kendi değerine sahip çıkmak ve bunu etrafındakilere de yansıtmak için güzel bir döneme giriyorsun.

Aralık ayından itibaren yüklü bir ödemeni bitirebilir veya ödemelerini kolaylıkla yapılandırabilirsin. Bankacılık ve sigorta işlerinde avantajlı bir döneme giriyorsun. Eşin veya ortağınla paylaştığın ortak mallar veya kaynaklarda artış yaşanabilir. Beklenmedik bir yerden( miras, piyango vs.) eline toplu bir para geçebilir.