2019 YILI KOVA BURCU

2019’da hayatında seni hareketsiz bırakan ve yoran konuları tespit edebilir ve bunları çözümlemek için harekete geçebilirsin. Bu doğrultuda bazı şeyleri hayatından çıkartmak isteyeceğin bir yıla giriyorsun. Tıpkı bir bahar temizliği yapar gibi üzerindeki bazı korkulardan ve psikolojik baskılardan arınmanı sağlayacak adımlar atabilirsin. Başlangıçta korkularla, seni baltalayan fikirler ve inançlarla yüzleşmeler yaşayabileceğin için biraz zorlanabilirsin. Ancak inatçı kişiliğinle yılmadan bunların üstesinden gelebilirsin. Tüm bu yüzleşmeler, gerekli çözümler bulmanı ve çabalarının sonucunda rahatlamanı, hayat kaliteni yükseltmeni sağlayacak. Bu yıl yeni şeylere başlamaktan ziyade sana hizmet etmeyen bazı yüklerden arınmaya çalışman daha uygun olacaktır. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler vb. tekniklerin faydasını görebilirsin.

2019’da kontrolünün dışında gelişen bazı olaylar, senin daha kabullenici ve merhametli olmana sebep olabilir. Mistik, ruhsal ve okült çalışmalar ilgini çekebilir.

Geleceğe yönelik önceliklerini, hedef ve projelerini kolaylıkla oluşturup, bu konuda sosyal çevrenden de destekleneceğin bir yıla giriyorsun. Hedeflerini büyütme eğilimin ve başarılı olacağına inancın yüksek olacağı için bunları gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var. Hayatına olumlu katkıda bulunacak yeni arkadaşlıklar kurabilir ve yeni sosyal gruplara dahil olabilirsin. Sosyalliğin artıyor. İnsancıl amaçları destekleyen derneklere üye olup, toplum yararına çalışmalarda etkin rol oynayabilirsin.

Şubat ve Temmuz ayları arasında tüm ikili ilişkilerin test ediliyor. Bunlar romantik ilişkilerinde olacağı gibi iş ortaklıklarında olabilir. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha da güçlenirken, zayıflamış ilişkiler bitebilir. Bu süre içinde kendini keşfedip ihtiyaçlarının farkına varma, kendini ortaya koyma fırsatların artabilir. Kendi ihtiyaçların ile yakın ilişkide olduğun kişilerin ihtiyaçlarını fark edip dengeyi kurmak için gereken adımları atabilirsin.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca geçmişten gelen şartlanmalarından kurtulup, hayatının kontrolünü ele alma ve davranışlarına çeki düzen verme şansını yakalıyorsun. Beklenmedik bir anda yaşadığın çevreden ayrılabilir veya taşınabilirsin. Eve ait konularda birçok değişiklikler yaşanabilir. Fiziksel bir ayrılık yaşamasan da içsel olarak kendini ailenden ve köklerinden uzaklaşmış hissedebilirsin. Aile bağlarında değişim gerçekleşebilir. Esnek ve uyumlu olmaya özen göstermelisin.

Temmuz’dan itibaren günlük işlerinde, çalışma ortamında, çalışma tarzında bir takım yenilikler ve değişiklikler yaşayabilirsin. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda konunun uzmanı bir kişinin yanında çalışma fırsatı bulabilirsin. Sağlığına daha fazla özen gösterebilir, zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için harekete geçebilirsin.