2019 YILI BALIK BURCU

Bu yıl iş hayatın başta olmak üzere toplumsal statünle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Başarıların daha görünür hale gelebilir. Yeni iş teklifleri, ödüller ve terfiler alabilirsin. Evlenebilirsin. Popülerliğin artabilir. Uzun vadeli hedeflerin için girişimlerde bulunabilirsin. Hayatında yer alan otorite figürlerinden destek görebilirsin. Kariyerinle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ideal bir döneme giriyorsun. Bu dönemde üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmen sana birçok avantaj sağlayacaktır.

2019‘da arkadaşlıklarını ve içinde bulunduğun sosyal gruplarla ilişkilerini yeniden değerlendirmen gerekebilir. Bu alanlarda bazı sorunlar veya hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Sana uygun olmayan kişi veya grupları yavaş yavaş hayatından çıkarabilirsin. Kendine uygun grup aktivitelerine yönelebilirsin. Toplumsal çıkarlar için çalışmalar yapabilir veya kaynaklar bağışlayabilirsin.

Şubat ve Temmuz ayları arasında günlük işlerinde, çalışma ortamında, çalışma tarzında bir takım yenilikler ve değişiklikler yaşanabilir. Çalışma koşullarını değiştirmek için harekete geçebilirsin. Bir projenin veya bir işin tamamlanması söz konusu olabilir. Sağlığına daha fazla özen gösterebilir, beslenme düzenini değiştirebilirsin. Zararlı alışkanlıklarından kurtulma kararı alabilirsin.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca yeni fikirlere daha açıksın. Kendini daha bilinçli ve bağımsız hissedebilirsin. Yeni ilgi alanların olabilir. Eski düşünce kalıplarını terk ederek, hayatını yeni bir bakış açısıyla değerlendirmeye başlayabilirsin. Detaylarla uğraşma konusunda başarın artıyor. Araştırma ve analiz gerektiren her şey ilgini çekebilir. Daha önce sormaya veya düşünmeye cesaret edemediğin birçok şeyi sorgulamaya başlıyorsun. Algın ve kendini ifade şeklin değişiyor. Birçok kursa kaydolup eğitimler alabilirsin. Ancak uzun süreli kurs ve eğitimlerden sıkılabileceğin için kısa dönemlilerini tercih etmende fayda var.

Temmuz ayından itibaren kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı hissedebilirsin. Yeni hobiler edinebilirsin. Yaratıcı projelere başlayabilirsin. Sanatsal ve sosyal faaliyetlerinde artış yaşanabilir. Çocuklarla ilgili konular gündemini oluşturabilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. İçindeki çocuğun sesine kulak vermek ve gerçekten ne istediğini anlayıp harekete geçmek, sana kendini iyi hissettirecektir.

Aralık ayından itibaren geleceğe yönelik hedef ve projelerini kolaylıkla belirleyip, bu konuda aradığın desteği bulabilirsin. Hayallerini büyütme eğilimin ve başarılı olacağına inancın yüksek olacağı için hedeflerini gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var.