2019 YILI OĞLAK BURCU

2019’da başta ikili ilişkiler alanında olmak üzere yaşayacağın bazı olaylar, kendini daha iyi tanıyıp, ifade etmene neden olabilir. Başkalarının onaylarından bağımsız, ne istediğini belirlemek ve kendini ortaya koyuş tarzını değiştirmek isteyebilirsin. Sadece psikolojik anlamda değil, fiziksel görünüşünde de bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Zararlı alışkanlıkların varsa bunlardan da kurtulmak için gereken çabayı gösterebilirsin.

Bu yıl sorumluluklarının arttığını ve daha fazla olgunlaştığını hissedebilirsin. Uzun dönemli planların için gerekli adımları atabilirsin. Ancak bu planlar için kısa dönemli terfi ve ödül beklentisine girmeden sağduyulu davranman önem taşıyor. Gereken sabır ve çalışkanlığı gösterebilecek güce sahipsin. Bu çalışmalarının ödüllerini zaman içinde alacağını unutmamalısın.

2019’da empati yeteneğin artıyor. Etrafındakilere karşı daha şefkatli ve duygusal davranabilirsin. Çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın, hayatını olumsuz şekilde etkileyen eğilimlerini ve korkularını ele alıp bunları çözümleyebilirsin. Bu anlamda gereken azim, sabır ve isteğe sahipsin. Ruhsal açıdan kendini yenileme fırsatları yakalayacağın, meditasyon ve inziva çalışmalarının da faydasını görebileceğin bir döneme giriyorsun. Yardım derneklerinde yapacağın gönüllü çalışmalar da seni olumlu yönde etkileyecektir.

Şubat ve Temmuz ayları arasında eşinin veya ortağının paralarına ait konular, vergiler, borçlar ve yatırımlar gündeme taşınabilir. Eline toplu para geçebilir. Eğer varsa mevcut borçlarını yeniden yapılandırma gereği duyabilirsin. Yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. Kendini değerli ve finansal anlamda güvende hissetmen için gerekenleri belirlerken, karşındaki kişinin ihtiyaçlarını da gözardı etmeden bir denge kurmayı başarabilirsin.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca kendini oldukça yaratıcı ve orijinal bir şekilde ifade etme potansiyelin artıyor. İlginç hobilere yönelebilirsin. Çocuk sahibi olabilir veya çocuklarla ilişkilerinde bazı değişimler yaşayabilirsin. Senden oldukça farklı ve sıradışı kişilere çekilip, onlarla romantik ilişkiler yaşayabilirsin. Bu ilişkilerin aniden başlayıp bitebilir.

7 yıl boyunca risk alma isteği duyabilirsin. Yatırımlarında dalgalanmalar olacağı için bu alanlarda dikkatli olmalısın.

Temmuz’dan itibaren ikili ilişkilerinde( romantik ilişkilerin, iş ilişkilerin vs) bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni ortaklıklar kurabilirsin. Ortaklarından destek görebilirsin. Evlilik kararı alabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet artabilir. Bire bir ilişkilerindeki yaklaşımlarını değerlendirip gerekli gördüğün değişimleri yapabilirsin. Süregelen adli davaların sonuçlanabilir.

Aralık ayından itibaren hayatında yeni başlangıçlar yapabilmek için uygun fırsatlar yakalayabilirsin. Duygu ve düşüncelerini daha rahat ifade edebilirsin. Sorunlarına kolaylıkla çözüm yolları bulabilirsin. Kişisel gelişimin için ideal bir döneme giriyorsun. İyimserliğin, kendine güvenin ve hoşgörün artıyor. Bu arada kilo almaya daha yatkın olacağın için beslenme düzenine dikkat edip, spor yapmanda fayda var.