2019 YILI BOĞA BURCU

2019’da yeni şeyler öğrenme isteğin artıyor. Derin inceleme ve araştırma gerektiren işlerde başarılı olabilirsin. Tüm inanç ve düşüncelerini yeniden gözden geçirme ve kendini en fazla ait hissettiğin yeri keşfetme ihtiyacı duyabilirsin. Uzun süredir üzerinde çalıştığın bazı konuların gerçekte sana uygun olup olmadığını anlayabileceğin deneyimler yaşayabilirsin. Başarına engel olan veya seni geride tutan tutum ve davranışların farkına varabilirsin. Kendi yolunu bulma ihtiyacın artıyor.

Bu yıl yüklü bir ödemeni bitirebilir veya ödemelerini daha kolay yapılandırabilirsin. Bankacılık ve sigorta işlerinde avantajlı bir döneme giriyorsun. Eşin veya ortağınla paylaştığın ortak mallar veya kaynaklarda artış yaşanabilir. Beklenmedik bir yerden( miras, piyango vs.) eline toplu bir para geçebilir.

Bu yıl uzak yerlere seyahatlerinde artış yaşanabilir. Farklı kültürlerden kişilerle bir araya gelebilir veya yabancı kültürlerle ilgili çalışmalar yapabilirsin. Yaşayacağın bazı olaylar, hayata bakış açını değiştirmene sebep olabilir. Bu arada aşırı önyargılı olmamaya ve hoşgörünü geliştirmeye özen göstermelisin.

Özellikle Şubat ve Temmuz ayları arasında evine ve kariyerine ait işlerini başarıyla tamamlayabilirsin. Aldığın kararlarda seni destekleyecek fırsatlar yakalayabilirsin. Bu arada yalnız kalma isteğin artabilir. Sosyallikten uzak kalmamaya özen göstermelisin.

5 Mart- 28 Mart tarihleri arasında yaşanacak Merkür gerilemesi sırasında, sosyal gruplar içerisinde iletişim problemleri yaşayabilirsin. Hedeflerini yeniden gözden geçirmek için çok uygun bir zaman olsa da harekete geçmek için gerilemenin bitmesini beklemelisin.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca yaşayacağın olaylar, hayata yaklaşım tarzını değiştirmene sebep olabilir. Kişisel görünümünde de bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Kendini daha fazla geliştirme ihtiyacı duyabilirsin. Beklenmedik fırsatlar yakalayıp harekete geçebilirsin. Kendini canlı, enerjik ve heyecanlı hissedeceğin bir döneme giriyorsun. Özgürlük, macera ve risk alma isteğin artıyor. Bu yüzden kendini aşırı zorlamadan, dengeni korumaya özen göstermelisin.

Farkındalığını ve bilgeliğini arttırmak için çok uygun bir yıldasın. Yaptığın işlerde uzmanlaşmak için harekete geçebilirsin. Yayınlanmasını planladığın yazıların varsa bunların üzerinde ciddiyetle çalışma isteğin artıyor.

Temmuz ayından itibaren yıl sonuna kadar kardeşlerin, akraba ve komşuların kısacası yakın çevren ile iletişimin artabilir. Günlük işlerinde ve iş ortamında yoğunluk yaşayabilirsin. Kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde artış yaşanabilir. Ticaretle ilgileniyorsan, bu alanda da yeni atılımlar yapman söz konusu olabilir.

Kasım ayında ikili ilişkilerinde bazı iletişim problemleri yaşanabilir. Yanlış anlaşılma potansiyeli yüksek görünüyor. Bu yüzden anlaşılır olmaya ve karşındakini iyice anladığından emin olmaya çalışmalısın.

Aralık ayından itibaren hayatına dair daha farklı ve geniş bir bakış açısı kazanabileceğin deneyimler yaşayabilirsin. Kendini daha iyimser hissedebilirsin. Bu aydan itibaren adli konular lehine sonuçlanabilir.