2019 YILI BAŞAK BURCU

Bu yıl istediğin tarzda bir eve taşınabilir veya ev alım-satımı yapabilirsin. Kısacası, eve ait planladığın tüm işlerini ( dekorasyon, tadilat vs.) kolaylıkla tamamlayabilirsin. Bu konuda aile bireylerinden maddi ve manevi destek bulabilirsin.

2019’da ev ve aile hayatına yönelik hislerini, ihtiyaçlarını ve korkularını saptayıp, iç huzurunu sağlamak için gerekli adımları atabilirsin. Ailevi anlaşmazlıkların varsa bunları giderme şansın artıyor.

Eğlenme şeklini ve egonu nasıl yönettiğini sorguladığın bir yılın içindesin. Bu yüzden ilk başta sosyalleşmek, partilere katılmak veya hobilerin sana keyif vermeyebilir. Kendini ciddi, karamsar ve sorumluluk yükü altında ezilmiş hissedebilirsin. Kendine zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Ancak seni başkalarından farklı kılan özel yetenek ve becerilerini keşfedebileceğin bir yıla giriyorsun. Sanat, bilim veya edebiyat alanlarında çalışıyorsan, bu alanlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsin.

2019’da aşk hayatın hareketleniyor. Yeni bir aşka yelken açabilir veya mevcut ilişkinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. İlişkilerinde kendini daha objektif bir şekilde değerlendirip, sorumluluklarını üstlenebilirsin.

Şubat ve Temmuz ayları arasında fiziksel ve duygusal anlamda kendini değerlendirmek için çok uygun bir döneme giriyorsun. İçe dönme isteğinde ve empati yeteneğinde artış olabilir. Başkalarına yardımcı olmaya çalışırken kendini çok fazla yıpratmamaya da dikkat etmelisin. Onların problemlerini kendi problemlerin haline getirme eğiliminde olabilirsin.

Mart ayında sevdiklerini aşırı yargılama eğilimi gösterebilirsin. Bu ay ikili ilişkilerinde mümkün olduğunca kurduğun cümlelere dikkat etmelisin. Karşılıklı suçlamalar ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca karşılaşacağın kişiler ve yaşayacağın olaylarla, inançlarını ve hayat felsefeni sorgulayabilirsin. Beklenmedik bir şekilde uzak yerlere seyahatlere çıkabilirsin. Bu yolculuklarda hayata bakış açını etkileyecek deneyimler yaşayabilirsin. Yeni fikirlere daha açık olabilirsin. Sıradışı bir konu üzerinde çalışmak isteyebilirsin. Yurtiçi veya yurtdışında üniversiteye girebilir veya yüksek lisans yapabilirsin.

Temmuz ayından itibaren yıl sonuna kadar yeni hedefler ve projeler belirleyebilir ve bu konuda arkadaşlarından destek görebilirsin. Yeni arkadaşlıklar edinebilir ve sosyal hayatında daha aktif olabilirsin. Sosyal gruplar içerisindeki davranış tarzını yeniden gözden geçirip gerekli düzeltmeleri de yapabilirsin.

Aralık ayından itibaren hayalgücün artıyor. Yaratıcı projelerin ve hobilerinle dikkat çekmeyi başarıp, popülerliğini arttırabilirsin. Bu çalışmalarının karşılığında ödüller alabilirsin. Keyifli sohbet ve eğlencelerin olduğu ortamlarda sıklıkla bulunabilirsin. Sanatsal ve sosyal aktivitelerinde artış yaşanabilir. Bu dönemde cesaretin de artacağı için aşırı riskli yatırımlardan uzak durmanda fayda var.

Yıl sonuna doğru çocuk sahibi olabilirsin. Çocuğun varsa onlarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsin.