2019 YILI TERAZİ BURCU

2019’da artan öğrenme isteğinle beraber birçok alanda eğitim almak isteyebilir ve bu alanda güzel fırsatlar yakalayabilirsin. En zor ve karmaşık konuları bile kolaylıkla anlayabilme potansiyelin artıyor.

Bu yıl kardeşlerin, akrabaların veya komşularınla kısacası yakın çevren ile ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu kişilerle yaşanan olası anlaşmazlıklara kolaylıkla çözüm bulabilirsin. Duygu ve düşüncelerini onlara rahatlıkla ifade edebilirsin. İkna yeteneğini en iyi şekilde kullanabilirsin.

Kendini daha iyi tanıyabileceğin bir yıla giriyorsun. Bu yıl kişisel ve psikolojik olarak gelişimini sağlayacak önemli değişiklikler yaşayabilirsin. Geçmişe dair bazı konularla yüzleşmen gerekebilir. Bu zamana kadar sana engel olan korkularını ve çocukluk şartlanmalarını analiz edip, bunları iyileştirmek için gereken adımları atabilirsin.

Yılın genelinde aile ortamında ve tüm kişisel ilişkilerinde değişiklikler yaşayabilirsin. Durumuna göre iki tür yaklaşım sergileyebilirsin ya ilişkilerini güçlendirmek için çalışabilirsin ya da bazılarını sonlandırabilirsin.

2019’da ev ve aile ihtiyaçlarına yönelik konularda hassasiyetin artabilir. Bunlara yönelik sorumluluklarında artış yaşanabilir.

Şubat ve Temmuz ayları arasında sosyal grup ve organizasyonlar içerisindeki arkadaşlık ilişkilerin test ediliyor. Bazı arkadaşlıkların ve grup aktivitelerin sonlanabilir. Çocuklar veya partnerinle ilgili konular gündemini oluşturabilir. Üzerinde çalıştığın bir projeyi başarıyla bitirebileceğin gibi yaratıcılık gerektiren tüm projelerde başarın artıyor.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca miras, vergiler, borçlar, ortak maddi kaynaklar, banka veya sigorta işleriyle meşgul olabilirsin. Bu alanlarda beklenmedik paralar kazanabileceğin gibi kayıplar da olabilir. Finansal yatırımlarında dikkatli olmanda fayda var. Aşırı kontrolcü biri isen, bu süreç hayatta herşeyi kontrol altında tutamayacağını sana hatırlatacaktır. Evrenin işleyişini, ruhunun evrenle bağlantısını sorgulayabilirsin. Psikolojik anlamda gelişimine hizmet eden, yenilenme gücünü kendinde bulacağın bir döneme giriyorsun.

Temmuz ayından itibaren yılsonuna kadar toplum içindeki davranış şeklini ve imajını yenileyebilir, kariyerinde değişiklik yapabilirsin. Bu dönemde birçok başarı elde etmen mümkün görünüyor. Bu aydan itibaren çok yoğun olsan da işlerini başarmak için gereken enerjiyi kendinde bulabilirsin. Bazı işlerin için başkalarıyla işbirliği yapmak da seni rahatlatacaktır.

Bu yıl kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde artış yaşanabilir. Kendine yeni bir araba ve elektronik aletler alabilirsin.

Hayatını organize ederken taşınabilir ya da evini yeniden dekore etme ihtiyacı duyabilirsin. Özellikle Aralık ayından itibaren istediğin tarzda bir ev satın alabilir, daha geniş bir eve taşınabilir veya istediğin fiyata ev satışı yapabilirsin. Eve ait tüm dekorasyon vs. işlerini rahatlıkla tamamlayabilirsin. Bu konuda aile bireylerinden de maddi ve manevi destek bulabilirsin.