2018 YILINDA YENGEÇLER VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar evlilik ve aşk ilişkilerinde gerçekten ne istediğini, sorumluluklarını yeterince üstlenip üstlenmediğini net olarak görebileceğin bir dönemin içinde olacaksın. Bir ilişkini bitirmek veya ciddileştirmek için gerekli adımları atabilirsin. İlişkilerinde davranış tarzını değiştirmen gereken deneyimler yaşayabilirsin. Karşındaki kişiler sana bu konuda ayna tutacaktır. Bu dönemde yeni ortaklıklar kurma veya mevcut ortaklıkları sağlamlaştırma konuları da gündeminde olabilir.

31 Ocak’tan itibaren yıl sonuna kadar maddi kaynakların ve bunların güvenliği ile ilgili konular gündemini oluşturabilir. Finansal olarak bir takım değişimler yaşayabilirsin. Yüklü bir ödemeni bitirebilir ya da finansal bir projeni tamamlayabilirsin.

Bu yıl kendine gerçekten hak ettiğin değeri verip vermediğini sorgulayabilirsin. İçgüdüsel bir istekle kendinde beğenmediğin, terk etmek istediğin yönlerini daha net görüp bunları değiştirmek için harekete geçebilirsin. Sahip olduğun yeteneklerini, başarılarını ve değerlerini başkalarının görmeleri için izin vermelisin.

2018 ‘de ortak mallar ve paralarla ilgili konularla uğraşman gerekebilir. Miras, vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle meşgul olabilirsin. Eşinin veya ortağının paralarına ait konular gündeme taşınabilir.

13 Temmuz’daki Güneş tutulmasının da etkisiyle hayatında yeni başlangıçlar yapabileceğin önemli bir döneme giriyorsun. Hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında ve fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Kendini keşfedip farkına varma ve kendini ortaya koyma fırsatın artıyor.

Kasım ayına kadar hayal gücünde ve yaratıcılığında artış hissedebilirsin. Yaratıcı projelerinde ve hobilerinde istediğin popülerliği yakalayabilir ve ödül alabilirsin. Sosyal yaşantında ve sanatsal faaliyetlerinde artış yaşanabilir. Keyifli sohbetlerin ve eğlencenin olduğu ortamlarda sıklıkla bulunabilirsin. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsan bu dönemde şansın artıyor. Ayrıca çocuğun varsa onlarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Hayatının aşkı ile karşılaşabilir veya mevcut ilişkinde olumlu değişiklikler yaşayabilirsin. Bu dönemde cesaretin artacağı için aşırı risk içeren spekülatif yatırımlardan uzak durmanda fayda var.

Kasım ayından itibaren ise çalışma hayatında daha huzurlu ve mutlu olmanı sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsin. İş arkadaşlarından aradığın desteği bulabilirsin. Eğer bir işverensen uygun nitelikteki kişileri işe alabilirsin. Yeteneklerin ve başarıların daha görünür olabilir. Daha çok takdir toplayabilirsin. Eğer ortam değişikliği söz konusuysa daha geniş ve ferah bir iş ortamına taşınabilirsin. Sağlığınla ilgili olumlu değişiklikler yaşayabilir, zararlı alışkanlıklarından daha kolay bir şekilde kurtulabilirsin.

Genel olarak tüm yıl boyunca kendi değerini sorguladığın ve finansal alanda bir takım değişimler yaşadığın bir yıl olacak. Maddi kazancını arttırabilecek adımlar atabilirsin. Artan yaratıcılığınla kendine yeni hobiler edinebileceğin gibi üzerinde uğraştığın konulara yönelik yaratıcı çözümler bulabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI