2018 YILINDA İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020 yılına kadar üzerinde çalıştığın, ele aldığın tüm konularda derinlemesine çalışma gücünü ve isteğini kendinde bulacaksın. Bu yüzden ilgini çeken konularda çalışmalar yaparken birçok bilgiye sahip olabilirsin. Psikolojik anlamda ciddi dönüşümler yaşayacağın bir dönemin içine giriyorsun. Özellikle hayatında bazı şeylerin kontrol edilemediğini öğreneceğin deneyimler yaşayabilirsin. Bu dönemin sonunda ruhsal olarak kendini daha dengeli ve özgür hissedebilirsin.

Özellikle 2020 ‘ye kadar çok fazla borçlanmamaya dikkat etmelisin. Büyük yatırımlardan kaçınmanda da fayda var. Çünkü beklenmedik harcamalar ve gecikmelerden ötürü parasal yönden bazı sıkıntılar yaşanabilir. Ortaklı işler istendiği gibi gitmeyebilir. Bu dönemde maddi konularda organize olman önem taşıyor.

31 Ocak 2018’den itibaren yıl sonuna kadar gündemini kardeşlerin, kuzenlerin, komşuların kısacası yakın çevren meşgul edebilir. İletişim trafiğinde ve seyahatlerinde ciddi bir artış yaşanabilir. Gün içerisinde beklenmedik randevular ve haberler söz konusu olabilir. Kendini birçok işle uğraşırken bulabilirsin. Bu yoğunlukta işlerini öncelik sırasına göre düzenlemende fayda var.

15 Şubat 2018’den itibaren üzerinde çalıştığın bir konu üzerine uzmanlaşmak için harekete geçebilirsin. Macera isteğin artıyor. Uzak yerlere seyahatlerin olabilir. Yabancı kültürlerden kişilerle bir arada bulunma veya yabancı kültürlerle ilgili çalışma yapma söz konusu olabilir. İnançlarının seni nasıl şekillendirdiğine dair bir değerlendirme yapabilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilirsin. Yaşadığın şeylerin senin için ne tür bir anlam taşıdığını sorgulama ve anlamlandırma eğilimi gösterebilirsin. Karşılaşacağın bazı durumlar bakış açını değiştirmene sebep olabilir. Aşırı önyargılı olmamaya ve hoşgörünü geliştirmeye özen göstermelisin.

13 Temmuzdan itibaren maddi kazancını değiştirecek yeni fırsatlar yakalayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Sahip olduğun kaynakları ve yetenekleri değerlendirmen önem taşıyor. Kendi değerine sahip çıkıp bunu etrafındakilere de yansıtabilirsin.

Eğer yayıncılıkla ilgileniyorsan, bu yıl bu alanda da verimli çalışmalar yapabilirsin.

2018’de mutlu olmadığın bir ilişki içinde bulunuyorsan, sorunları ele alıp çözümlemek için gereken sorumlulukları üstlenebilirsin.

Kasım ayına kadar çalışma hayatında daha huzurlu ve mutlu olmanı sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsin. İş arkadaşlarından aradığın desteği bulabilirsin. Eğer bir işverensen uygun nitelikteki kişileri işe alma imkanın artabilir. Yeteneklerin ve başarıların daha görünür olabilir. Daha çok takdir toplayabilirsin. Eğer ortam değişikliği söz konusuysa daha geniş ve ferah bir iş ortamına taşınabilirsin. Sağlığınla ilgili olumlu değişiklik yaşayabilir, zararlı alışkanlıklarından daha kolay ve istekli bir şekilde kurtulabilirsin.

Kasım ayından itibaren ise yeni ortaklıklar kurmak ve evlenmek için uygun bir döneme giriyorsun. Mevcut ortaklıklarında ve evliliğinde ise uyumun arttığını ve seni geliştiren bir ilişki içerisinde olduğunu hissedebilirsin. Evliliğinden, ortaklıklarından kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi-manevi fayda görebilirsin. Adli davaların lehine sonuçlanabilir.

Genel olarak bakıldığında, hayatında ruhsal yönden ciddi gelişim gösterebileceğin bir yıla adım atmış bulunuyorsun. Kardeşlerin başta olmak üzere yakın çevrenle yoğun bir iletişim trafiğin olabilir. Günlük işlerinde ve seyahatlerinde artış yaşanabilir. Eğitim ve öğretim alanında olumlu gelişmelerin olabileceği, yeni bakış açıları kazanabileceğin bir yıl oluyor.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI