2018 YILINDA ASLANLAR VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar günlük işlerinde ve çalışma ortamında sorumlulukların artabilir. Zaman zaman üzerinde büyük bir baskı hissetsen de üzerine düşenleri yaptığında bu dönemin sonunda ödüllerini alacağını ve istediğin sonuçlara ulaşmanın keyfini süreceğini unutmamalısın. Ayrıca günlük işlerinde ve çalışma hayatında daha verimli ve etkin olabilmek için neler yapabileceğini daha net görebileceksin. Zamanını ve enerjini dengeli bir şekilde kullanmayı öğrenmelisin. Sağlığına gerekli özeni göstermek ve zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için uygun bir döneme giriyorsun. Spora başlayabilir, yeme-içme düzenini değiştirebilirsin.

Bu yıl hayatında yeni başlangıçlar yapabileceğin önemli bir döneme giriyorsun. Hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında, fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Kendini keşfedip ihtiyaçlarının farkına varma ve kendini ortaya koyma fırsatların artıyor.

31 Ocak 2018 tarihinden itibaren yıl sonuna kadar tüm ikili ilişkilerin ve ortaklıkların test ediliyor. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha da güçlenirken, zayıflamış ilişkilerin bitişi söz konusu olabilir. İlişkiler alanında yoğun değişimler yaşayacaksın.

Özellikle 15 Şubat’tan itibaren yeni ortaklıklar kurabilir veya evlilik kararı alabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet hissiyle hareket edebilir, çevrendeki bazı düşmanca davranışların farkına varabilirsin. Süregelen adli davaların varsa bunlarla ilgili bir takım değişiklikler yaşanabilir.

Venüs, bu yıl 05 Ekim-16 Kasım 2018 tarihleri arasında geri gidiyor. Bu dönemde mevcut ilişkilerinde iyileştirilmesi gereken yönleri geliştirme şansı yakalayabilirsin. İlişki içerisinde değer farklılıklarını ve çözümlemen gereken konuları daha iyi görebilirsin. Kısacası tüm ilişkilerinin tekrar değerlendirmesini yapmak için ideal bir dönemin içerisindesin.

İlişkiler konusunda önemli kararlar almak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, büyük finansal riskler ve yatırımlarda bulunmak için Venüs’ün ileriye gideceği 16 Kasım sonrasını beklemen uygun olacaktır.

11 Ağustos’taki Güneş tutulmasının etkisiyle hayatında çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın konuları ele alıp bunların çözümü için harekete geçebilirsin. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler vb. tekniklerin faydasını görebilirsin.

Kasım ayına kadar eve ait tüm işlerinde şansın artıyor. İstediğin tarzda bir ev satın alabilir, daha geniş bir eve taşınabilir veya istediğin fiyata ev satışı yapabilirsin. Eve ait tüm tadilat, yeni eşya alımı, dekorasyon vs. işlerini kolaylıkla düzenleme ve istediğin sonuçları görebilme şansına sahipsin. Bu konuda aile bireylerinden de aradığın maddi ve manevi desteği bulabilirsin. Ayrıca ev ve aile hayatına yönelik ihtiyaçlarını, hislerini ve korkularını saptayıp iç huzurun için gereken adımları atabilirsin. Ailevi anlaşmazlıkları çözümleme şansın da artıyor.

Kasım ayından itibaren ise hayal gücünde ve yaratıcılığında artış hissedebilirsin. Yaratıcı projelerinde ve hobilerinde istediğin popülerliği yakalayabilir ve hatta ödüller alabilirsin. Sosyal yaşantında ve sanatsal faaliyetlerinde artış yaşanabilir. Keyifli sohbetlerin ve eğlencenin olduğu ortamlarda sıklıkla bulunabilirsin. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsan bu dönemde şansın artıyor. Ayrıca çocuğun varsa onlarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Hayatının aşkı ile karşılaşabilir veya mevcut ilişkinde olumlu değişiklikler yaşayabilirsin. Bu dönemde cesaretin artacağı için aşırı risk içeren spekülatif yatırımlardan uzak durmanda fayda var.

Genel olarak tüm yıl boyunca ikili ilişkilerinde, kendini ifade şeklinde, fiziksel görüntünde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni ortaklıklar kurulabilir. Evlenebilirsin. Gerek iş hayatında gerekse özel yaşantında sorumlulukların artıyor.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI