2018 YILINDA OĞLAKLAR VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar kendini daha iyi ve gerçekçi bir şekilde tanıyıp değerlendirebileceğin bir takım olaylarla karşı karşıyasın. Kendi güvenini arttırmak, başkalarının onaylarından bağımsız ne istediğini belirlemek ve kendini ortaya koyuş tarzını yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Sadece psikolojik anlamda değil, fiziksel görünüşünde de bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için gerekli çabayı gösterebilirsin.

Sorumluluklarının arttığını ve daha fazla olgunlaştığını hissedebilirsin. Hayatında yanlış yaptığını düşündüğün şeyleri iyileştirmek için gerekli azmi, sabrı ve isteği bulabileceğin bir dönem oluyor. Uzun dönemli planların için gerekli adımları bu yıl atabilirsin. Tüm bu çalışmalarının ödüllerini en çok 2020 yılında toplayacağını düşünüp kısa dönemli terfi ve ödül beklentilerinin seni hayal kırıklığına uğratmasına izin vermemelisin. Sağduyulu davranmak önem taşıyor.

Yılın genelinde miras, vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle meşgul olabilirsin. Ödemelerine ait yeni yapılanmalara girebilirsin. Eşinin veya ortağının paralarına ait konular gündeme taşınabilir.

15 Şubat’tan itibaren ise maddi kazancını değiştirecek yeni fırsatlar yakalayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Bu alanda sahip olduğun kaynakları ve yetenekleri değerlendirmen önem taşıyor. Kendi değerine sahip çıkmak ve bunu etrafındakilere de yansıtmak için güzel bir döneme giriyorsun.

13 Temmuz’dan itibaren yıl sonuna kadar yeni ortaklıklar kurabilirsin. Evlilik kararı alabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet hissiyle hareket edebilir, çevrendeki bazı düşmanca davranışların farkına varabilirsin. Birebir ilişkilerindeki yaklaşımlarını değerlendirip gerekli gördüğün değişimleri yapabilirsin. Süregelen adli davaların varsa bunlarla ilgili bir takım değişiklikler yaşanabilir.

Kasım ayına kadar yeni hedefler ve projelerinde arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Hayallerini ve hedeflerini büyütme eğilimin ve istediğin her şeyi başarabileceğine inancın artıyor. Yeni arkadaşlıklar edinme, sosyal gruplara girme ve sosyal alanda daha aktif olma görülebilir. Bu yeni ortamların ve arkadaşlıkların hayatında olumlu etkileri olabilir.

Kasım ayından itibaren ise etrafındakilere karşı daha şefkatli ve duygusal davranmaya başlayabilirsin. Empati yeteneğin artıyor. Çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın ancak hayatını olumsuz şekilde etkileyen eğilimlerini ve korkularını ele alıp bunları çözümleyebilirsin. Ruhsal açıdan kendini yenileme fırsatları yakalayacağın, meditasyon ve inziva çalışmalarının da faydasını görebileceğin bir döneme giriyorsun. Yardım derneklerinde yapacağın gönüllü çalışmalar ve hizmetler de seni olumlu yönde etkileyecektir.

Yılın genelinde kendini tanımak, kendi yeteneklerinin ve kaynaklarının farkına varmak konularında bir takım deneyimler yaşayabilirsin. Hedeflerini gerçekleştirirken içinde bulunduğun sosyal çevreden ve arkadaşlıklarından fayda sağlayabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI