2018 YILINDA YAYLAR VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar kendi değerini nelere dayandırdığını, maddi kaynaklar sağlamak için yeteneklerini yerinde kullanıp kullanmadığını sorgulayabilirsin. Bu süre zarfında büyük finansal riskler almamaya dikkat etmelisin. Ayrıca özgüvenini yüksek tutman önem taşıyor. Bu dönemin sonunda kendi güçlü yanlarını ve yeteneklerini keşfettiğini görebilir, daha güvenli bir şekilde yoluna devam edebilirsin.

Şubat ayından itibaren yıl sonuna kadar gündemini kardeşlerin, kuzenlerin, komşuların kısacası yakın çevren meşgul edebilir. İletişim trafiğinde ve seyahatlerinde ciddi bir artış yaşanabilir. Gün içerisinde beklenmedik randevular ve haberler söz konusu olabilir. Kendini birçok işle uğraşırken bulabilirsin. Bu yoğunlukta işlerini öncelik sırasına göre düzenlemende fayda var.

13 Temmuz’dan itibaren ise miras, vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle meşgul olabilirsin. Eşinin veya ortağının paralarına ait konular gündeme taşınabilir.

11 Ağustos 2018’den itibaren üzerinde çalıştığın bir konu üzerine uzmanlaşmak için harekete geçebilirsin. Eğer yayıncılıkla ilgileniyorsan bu alanda verimli çalışmalar yapabilirsin. Bu yıl macera isteğin artıyor. Uzak yerlere seyahatlerin olabilir. Yabancı kültürlerden kişilerle bir arada olma veya yabancı kültürlerle ilgili çalışma yapma söz konusu olabilir. İnançlarının seni nasıl şekillendirdiğine dair bir değerlendirme yapabilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilirsin. Yaşadığın şeylerin senin için ne tür bir anlam taşıdığını sorgulama ve anlamlandırma eğilimi gösterebilirsin. Karşılaşacağın bazı durumlar bakış açını değiştirmene sebep olabilir.

Kasım ayına kadar çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın ancak hayatını olumsuz şekilde etkileyen eğilimlerini ve korkularını ele alıp bunları çözümleyebilirsin. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler vb. faydasını görebilirsin. Yardım derneklerinde yapacağın gönüllü çalışmalar ve hizmetler de seni olumlu yönde etkileyecektir. Empati yeteneğin artıyor. Etrafındakilere karşı daha şefkatli ve duygusal davranmaya başlayabilirsin.

Kasım ayından itibaren hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin. Kendini keşfedip farkına varma ve kendini ortaya koyma fırsatları bulabilirsin. Birçok alanda inisiyatifi ele alıp başkalarına liderlik edebilirsin. Kişisel gelişimin için ideal bir dönemin içine giriyorsun. Kendine güvenin ve hoşgörün artıyor. Ancak bu dönemde hem kendine hem de başkalarına karşı aşırı hoşgörülü olup olmadığını sorgulamanda fayda var.

Yılın genelinde maddi kaynaklarını korumaya yönelik davranman önem taşıyor. Harcamalarına dikkat etmelisin. Yıl sonuna doğru yeni başlangıçlar için adım atmadan önce hayata bakış açını değiştirecek bir takım deneyimler yaşayabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI