2018 YILINDA KOVALAR VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar hayatında çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın konuları ele alıp bunların çözümü için harekete geçebilirsin. Tıpkı bir bahar temizliği yapar gibi üzerindeki bazı psikolojik baskılardan ve korkulardan arınmanı sağlayacak adımlar atabilirsin. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler vb. benzer tekniklerin faydasını görebilirsin. Başlangıçta korkularla, seni baltalayan fikirler ve inançlarla yüzleşmeler yaşayabileceğin için bu dönemde biraz zorlanabilirsin. Ancak tüm bu yüzleşmeler, hayat kaliteni yükseltecek gerekli çözümler bulmanı ve çabalarının sonucunda rahatlayıp hafiflemeni sağlıyor.

Kontrolünün dışında gelişen bazı olaylar, senin daha kabullenici ve merhametli olmana sebep olabilir. Mistik, ruhsal ve okült çalışmalar ilgini çekebilir.

31 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber ortalama 6 aylık süre boyunca tüm ikili ilişkilerin test ediliyor. Kendi istek ve arzuların ile karşındakinin ihtiyaçları arasında gerekli dengeyi kurmak amacıyla harekete geçebilirsin. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha da güçlenirken, zayıflamış ilişkilerin bitişi söz konusu olabilir.

15 Şubattan itibaren yıl sonuna kadar hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında ve fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Kendini keşfedip farkına varma ve kendini ortaya koyma fırsatların artıyor.

13 Temmuz’dan itibaren günlük işlerinde, çalışma ortamında veya çalışma tarzında bir takım yenilikler ve değişiklikler yaşabilirsin. Sağlığına daha fazla özen gösterebilir, zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için harekete geçebilirsin.

Yılın genelinde yeni ortaklıklar kurabilirsin. Özellikle Ağustos ayı civarında evlilik kararı alabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet hissiyle hareket edebilir, çevrendeki bazı düşmanca davranışların farkına varabilirsin.

Kasım ayına kadar toplumsal statünle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Bulunduğun ortamda popülerliğin artabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsin. Üzerinde çalıştığın konularla ilgili ödüller ve terfiler söz konusu olabilir. Hayatında yer alan otorite figürlerinden destek görebilirsin. Kariyerinle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ideal bir yıldasın. Bu dönemde üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmen sana birçok avantaj sağlayacaktır.

Kasım ayından sonra yeni hedefler ve projelerinde seninle aynı idealleri paylaşan arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Hayallerini ve hedeflerini büyütme eğilimin ve istediğin her şeyi başarabileceğine inancın artıyor. Yeni arkadaşlıklar edinme, sosyal gruplara girme ve sosyal alanda daha aktif olma görülebilir. Bu yeni ortamların ve arkadaşlıkların hayatında olumlu etkileri olabilir.

Genel olarak bakacak olursak, bu yıl hayata yaklaşım tarzını ve ilişkilerini değerlendiriyorsun. Kariyerinde olumlu değişiklikler yaşayabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI