2018 YILINDA BALIKLAR VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar artık hayattan gerçekten ne istediğini bildiğin, geniş bakış açısına sahip olduğun bir sürecin içine giriyorsun. Hayatını en güçlü tutkularına ve uzun vadeli hedeflerine göre tasarlamak amacıyla adımlar atıyorsun. Arkadaşların ve içinde bulunduğun sosyal gruplarla ilişkilerini yeniden değerlendireceksin. Daha sağlam ve daha tatminkar dostluklar ve sosyal gruplar oluşturmaya özen göstereceksin. Senden daha yaşlı ve otoriter insanlarla arkadaşlık edebilirsin. Kendine en çok uyan grup aktivitelerine yönelebilirsin. Senin için uygun olmayan kişi ve gruplar yavaş yavaş hayatından çıkacaktır. Toplumsal çıkarlar için zaman ve kaynaklar bağışlayabilir ya da kamusal olaylarda yer alabilirsin.

Bu yılın genelinde özellikle Şubat ve Ağustos ayları civarında günlük işlerinde, çalışma ortamında, çalışma tarzında bir takım yenilikler ve değişiklikler yaşayabilirsin. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda konunun uzmanı bir kişinin yanında çalışma fırsatı bulabilirsin. Sağlığına daha fazla özen gösterebilir, zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için harekete geçebilirsin.

Hayatında çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın konuları ele alıp bunların çözümü için harekete geçebilirsin. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler vb. tekniklerin faydasını görebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen bazı durumlar senin daha kabullenici ve merhametli olmana sebep olabilir.

Temmuz ayından itibaren kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı hissedebilirsin. Sanatsal faaliyetlerinde artış görülebilir. Çocuklarla ilgili konular gündemini oluşturabilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. İçindeki çocuğun sesine kulak vermek ve gerçekten ne istediğini anlayıp harekete geçmek, sana kendini iyi hissettirecektir.

Kasım ayına kadar birçok alanda eğitim almak isteyebilir ve bunlar için gereken adımları atabilirsin. Akademik çalışmalar içerisindeysen bu alanda da başarılı olma şansın artıyor. Uzak yerlere seyahatlere gidebilirsin. Yabancı kültürlerden fayda görebilirsin. Alacağın eğitimler ve tanışacağın kişiler vizyonunu geliştirmende etkili olacaktır. İthalat, ihracat veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan bu alanda da başarı şansın artıyor.

Kasım’dan sonra toplumsal statünle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Bulunduğun ortamda popülerliğin artabilir. Evlenebilirsin. Yeni iş teklifleri alabilirsin. Üzerinde çalıştığın konularla ilgili ödüller ve terfiler söz konusu olabilir. Hayatında yer alan otorite figürlerinden destek görebilirsin. Kariyerinle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ideal bir dönemin içine giriyorsun. Bu dönemde üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmen sana birçok avantaj sağlayacaktır.

Genel olarak bakacak olursak, bu yılın genelinde çalışma tarzında, çalışma ortamında, günlük işlerinde, sosyal çevren ve arkadaşlıklarında bir takım değişiklikler yaşayabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI