2018 YILINDA KOÇLAR VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar toplumsal statünü ve kariyerini yapılandırmak için harekete geçiyorsun. Kariyerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir. Uzun süreli çalışmalardan ve projelerden çok hoşlanmasan da sabırlı ve dikkatli bir biçimde yaptığın çalışmalar, takdir ve beğeni toplayacak. Ancak sorumsuzluk yaptığın konularda da başının kolaylıkla ağrıyabileceğini söyleyebilirim.

Tüm yıl boyunca romantik ilişkilerin, gruplar veya organizasyonlar içindeki arkadaşlıkların test ediliyor. Özellikle Şubat ayından itibaren diyalogta bulunduğun kişileri yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsin. Yeni gruplar içerisinde aktif bir biçimde yer alabilirsin. Aynı zamanda grup içerisinde davranış tarzını gözden geçirip gerekli düzeltmeleri yapma şansını da elde edebilirsin.

15 Şubat tarihindeki Güneş tutulmasıyla beraber yeni hedefler ve projeler belirleyebilir ve bu konuda arkadaşlarından destek alabilirsin. Hedeflerini gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var.

26 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında yönetici gezegenin Mars geri gidecek. Mars gezegenin gerilemesiyle harekete geçmek ve tepki vermekte gecikmeler yaşayabilirsin. Bu sebepten yeni başlangıçlar için uygun bir zaman olmayacaktır. Öfkeni kontrol etmekte sorun yaşayabilirsin. Mümkün olduğunca çatışmaya girmemeye özen göstermekte fayda var.

Temmuz ayından itibaren ebeveynlerinle, ailenle ve geçmişinle ilgili konular gündemine taşınıyor. Yeni bir ev alım veya satımı ile ilgilenebilir, yeni bir yere taşınabilirsin.

11 Ağustos 2018’den itibaren kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı hissedebilirsin. Sanatsal faaliyetlerinde artış görülebilir. Spor alanında yarışmalara katılmak, eğer ara verdiysen yeniden spora başlamak için adım atabilirsin. Çocuklarla ilgili konular da gündemini oluşturabilir.

Biriyle bütünleşme ve bir olma ihtiyacını bu yıl daha yoğun hissedebilirsin. Bu da duygusal ilişkilerinde daha fazla derinlik arayışına sebep olabilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. İçindeki çocuğun sesine kulak vermek ve gerçekten ne istediğini anlayıp harekete geçmek, sana kendini iyi hissettirecektir.

Kasım ayına kadar finansal alanda şanslı bir dönemin içinde bulunuyorsun. Eşinle veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda artışlar görülebilir. Kredi işlemlerinde kolaylıklar yaşayabilirsin. Başvuruların olumlu cevaplanabilir. Beklenmedik bir yerden( miras, piyango vs.) eline toplu bir para geçebilir.

Kasım ayından itibaren ise birçok alanda eğitim almak isteyebilir ve bunlar için gerekli adımları atabilirsin. Akademik çalışmalar, ithalat, ihracat veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan bu alanlarda başarılı olma şansın artıyor. Uzak yerlere seyahatlere gidebilirsin. Yabancı kültürlerden fayda görebilirsin. Alacağın eğitimler ve tanışacağın kişiler vizyonunu geliştirmende etkili olacaktır.

Genel olarak bakıldığında 2018’de birçok yaratıcı projeye imza atabilirsin. Kariyerini yapılandırırken artan yaratıcılığını etkin bir şekilde kullanabilirsin. Yılın genelinde toplumsal statünü ve kariyerini oluşturmak için gereken çabayı göstermen gerekiyor.

Ayrıca çocuk sahibi olma, taşınma, yeni ev alma konuları da gündemine gelebilir. Romantik ilişkiler başta olmak üzere tüm arkadaşlık ilişkilerine artık eskisi gibi bakmayacağın için bu alanlarda da değişimler yaşanabilir.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI