2018 YILINDA BOĞALAR VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar inanç ve düşüncelerini gözden geçireceğin, hayatın anlamını araştırma eğiliminde olacağın bir döneme giriyorsun. İçgüdüsel olarak kendini en fazla ait hissettiğin yeri keşfetme ihtiyacı duyabilirsin. Hayatının nasıl ilerlediğine, nerede olmak istediğine daha fazla odaklanarak kendine yeni bir yol belirleme ihtiyacın artıyor.

Bu yıl uzak yerlere seyahatlerinde artış yaşanabilir. Bu seyahatlerde hayata bakış açını değiştirecek şeyler yaşayabilirsin.

Farkındalığını ve bilgilerini arttırmak için çok uygun bir zaman diliminin içine giriyorsun. Birçok alanda eğitim alma isteği duyabilir ve bu konuda yeni başlangıçlar yapabilirsin. Yaptığın işlerde uzmanlaşma ihtiyacıyla gerekli adımları atabilirsin. Kitap veya dergilerde yazma planın varsa bu alanlarda da ciddiyetle çalışma isteğin artıyor.

15 Şubat 2018’den itibaren toplum içindeki davranış şeklini ve imajını yenileyebileceğin, hayat yolunda, kariyerinde değişiklikler yapabileceğin bir döneme giriyorsun. Kariyerinde birçok başarı elde etmen mümkün görünüyor. Hayatında yer alan otorite figürleriyle ilişkilerinde de bir takım yenilikler ve değişimler söz konusu olabilir. Bu dönemde kendini en iyi şekilde ortaya koyman önem taşıyor. Çünkü etrafındaki kişiler seni her zamankinden daha fazla gözlemleyecektir.

Özellikle Şubat ayından itibaren çok yoğun olsan da işlerini başarmak için gereken enerjiyi kendinde bulabilirsin. Yine de bazı işlerini delege etme fırsatın varsa bu konuda başkalarıyla işbirliği yapman seni rahatlatacaktır. Ayrıca yapacakların konusunda gerekli öncelik listesini hazırlaman ve gerçekçi olman işlerini kolaylaştıracaktır.

13 Temmuz’dan itibaren kardeşlerinle, akrabalar ve komşularla kısacası yakın çevren ile iletişimin artabilir. Kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde de artış yaşanabilir.

27 Temmuz’dan itibaren kariyerin ve hayat yolunda bir takım değişimler yaşamaya başlayabilirsin. İş sebebiyle taşınma söz konusu olabilir ya da emekliye ayrılıp evinde daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. Kariyerinle ilgili yapacağın çalışmalarda övgü ve takdirleri toplayabilme potansiyelin artıyor. Kendine yeni bir yön çizme kararı verebilirsin. Hiç düşünmediğin birşey veya bir teklif senin hayat yolunda seçimlerini tekrar gözden geçirmene sebep olabilir.

11 Ağustos 2018’den itibaren ebeveynlerinle, ailenle ve geçmişinle ilgili konular gündemine taşınıyor. Aile bireyleriyle özel olarak ilgilenme durumun söz konusu olabilir.

Yönetici gezegenin Venüs, bu yıl 05 Ekim-16 Kasım 2018 tarihleri arasında geri gidiyor. Bu tarihlerde çalışmaya isteğin azalacağı için işleri takip etmek ve yoğun bir şekilde çalışmak istemeyebilirsin. Fırsatın olursa tatile çıkmak sana iyi gelecektir.

Kasım ayına kadar yeni ortaklıklar kurmak ve evlenmek için uygun bir döneme giriyorsun. Mevcut ortaklıklarında ve evliliğinde ise uyumun arttığını ve seni geliştiren bir ilişki içerisinde olduğunu hissedebilirsin. Evliliğinden, ortaklarından kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi-manevi fayda görebilirsin. Adli davaların varsa lehine sonuçlanabilir. Rekabette olduğun bazı ortamlarda avantajlı konuma geçebilirsin.

Kasım ayından itibaren ise vergiler, borçlar, banka veya sigorta alanlarında şanslı bir döneme giriyorsun. Eşinle veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda artışlar görülebilir. Beklenmedik bir yerden( miras, piyango vs.) eline toplu bir para geçebilir. Derin inceleme ve araştırma gerektiren işlerde başarılı olabilir, psikolojik çalışmalardan fayda sağlayabilirsin.

Genel olarak bakıldığında 2018 ‘de kariyerin, ebeveynlerin ve evinle ilgili konular gündemini meşgul ediyor. Aynı zamanda hayatının anlam arayışında yepyeni alanlarda eğitim alma ve uzmanlaşma için gereken adımları atma şansını yakalıyorsun. Bu yıl vereceğin kararlarda seni destekleyen fırsatları yakalayabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI