KENDİNİZE VE SEVDİKLERİNİZE ZAMAN AYIRIN

27 Eylül’de Akrep burcuna geçen Merkür, gerilemeyle beraber Terazi burcuna geçiş yapmıştı. Şimdi 11 Kasım’da yeniden Akrep burcuna geçiyor ve bu transit, bize bazı konuları tekrar gözden geçirme fırsatını sunuyor. Bir konunun derinliklerine inip, gerçek sebeplerini ortaya çıkarma şansını yeniden yakalıyoruz. Kendimizle ve yaşadıklarımızla yüzleşme, değiştirmemiz ve terk etmemiz gereken şeyleri belirlemek için uygun bir dönemdeyiz.
Bu dönemde vergiler, sigortalar, borçlar, eşiniz veya ortağınızla vs. paylaştığınız ortak kaynaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu alanda kaynaklarınızı yeniden düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz.
Merkür Akrep’teyken, bir koku, bir mekan veya bir şarkı sizi, geçmişe götürebilir. Bazı anılarınız zihninizde yeniden canlanabilir. Bu anılarımızda yer alan kişilerle görüşme isteği duyabilirsiniz.
Duygusal yükleri ağır zamanlardan geçiyoruz. Bu sebepten, dostlarımız başta olmak üzere, güvenebildiğimiz kişilerle sohbet etmek veya ruhumuzu dinlendirebileceğimiz bazı mekanlarda zaman geçirmek bize iyi gelecektir. Merkür, 1 Aralık’a kadar Akrep burcunda kalacak.