2019 YILI YAY BURCU

Bu yıl hayatında yeni başlangıçlar yapabileceğin fırsatları yakalayabilirsin. Duygu ve düşüncelerini uygun bir şekilde ifade edip, kendini rahatlıkla ortaya koyabilirsin. Sorunlarına kolaylıkla çözüm yolları bulabilirsin. Kendine güvenin ve hoşgörün artıyor. Ancak bu arada hem kendine hem de başkalarına karşı aşırı hoşgörülü olup olmadığını sorgulamanda fayda var.

2019’da kendi değerini nelere dayandırdığını, gelirini arttırmak için yeteneklerini yerinde kullanıp kullanmadığını sorgulayabilirsin. Çok fazla çalışıp istediğin kazancı sağlayamadığını düşünebilirsin. Bu yıl harcama yapmaktan çok maddi kaynaklarını korumaya yönelmen yerinde olacaktır. Büyük finansal riskler almamaya dikkat etmelisin. Ayrıca özgüvenini yüksek tutman önem taşıyor. Bu yılın sonunda kendi güçlü yanlarını ve yeteneklerini keşfettiğini görebilir, daha güvenli bir şekilde yoluna devam edebilirsin.

Şubat ve Temmuz ayları arasında hayat felsefenin ve inançlarının seni nasıl şekillendirdiğini değerlendirebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilirsin. Üzerinde çalıştığın bir projeyi veya bir eğitim programını verimli bir şekilde tamamlayabilirsin. Uzayan bir adli davan varsa bu davan sonuçlanabilir.

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca kendi isteğinle veya şartlar gereği, günlük rutin işlerinde değişiklikler yapabilirsin. İşinde, çalışma ortam ve koşullarında, iş arkadaşlarınla ilişkilerinde bir takım değişiklikler olabilir. Sıra dışı bir işe veya iş ortamına sahip olabilirsin. Daha özgür olabileceğin, kendi planlarını rahatlıkla uygulayabileceğin işlere yönelebilirsin. Tek başına çalışmayı tercih edebilirsin.

Temmuz ayından itibaren miras, vergi, borç, banka veya sigorta vs. işleriyle meşgul olabilirsin. Eşinin veya ortağının paralarına ait konular gündeme taşınabilir. Yaşayacağın bazı olaylar seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. İçgüdüsel bir istekle kendinde beğenmediğin, terk etmek istediğin yönlerini değiştirmek için harekete geçebilirsin. Ölüm ve ötesi, psikoloji ve okült konulara merakın artabilir.

Bu yıl kilo almaya yatkınlığın artıyor. Beslenme düzenine daha fazla dikkat etmek zorunda kalabilirsin. Sağlıklı yiyecekler tüketmeye, spor yapmaya kısacası sağlığına faydalı olacağına inandığın şeylere yönelebilirsin.

Aralık ayından itibaren yeteneklerini en iyi şekilde geliştirebilir ve bunları kullanabilme fırsatları yakalayabilirsin. Finansal açıdan şanslı bir döneme giriyorsun. Gelirinde artış yaşanabilir.