2019 YILI AKREP BURCU

Bu yıl yeteneklerini en iyi şekilde geliştirebilir ve bunları kullanabilme fırsatları yakalayabilirsin. Finansal açıdan şanslı bir döneme giriyorsun. Gelirinde artış yaşanabilir. Ancak bir o kadar da artan harcama isteğine karşı dikkatli olmalısın.

2019’da kendine gerçekten değer verip vermediğini sorgulayabilir ve bu alanda hayatında yapman gereken değişimleri yapabilirsin. Kendine güvenin artıyor.

Bu yıl günlük hayatını yeniden organize etme ihtiyacı duyabilirsin. Zaman kaybı olarak gördüğün şeyleri yavaş yavaş eleyebilirsin. Daha verimli çalışabilirsin.

Hayatında yeni bir anlam ve derin bir öğrenme arayışının içinde olduğun bir dönemdesin. Yeni bir konuda veya kariyerinle ilgili bir alanda eğitim alabilirsin.

Bu yıl yakın çevrenle ilgili bir takım sorumluluklar üstlenebilir veya onlardan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsin.

Şubat ve Temmuz ayları arasında kariyerinde bir takım değişiklikler olabilir. İş sebebiyle taşınabilir ya da emekliye ayrılıp evinde daha fazla vakit geçirebilirsin. Bu aylar arasında etrafındaki otorite figürleriyle( aile veya iş yaşamında) bazı sıkıntılar yaşayabilirsin. Özellikle Temmuz ayında, genel olarak iş ortamındaki diyaloglarda, yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan bazı sorunlar olabilir. Tepkilerine dikkat etmen önem taşıyor. Bu dönemde iş ve aile hayatını dengelemek için neler yapabileceğine odaklanabilirsin.

Eğer kariyerinle ilgili bir şeyler yapmak istiyorsan, bu konuda övgüleri ve takdirleri toplayabilme potansiyelin artıyor. Kendine yeni bir yön çizme kararı verebilirsin. Hiç düşünmediğin bir şey veya bir teklif, senin hayat yolunda seçimlerini tekrar gözden geçirmene sebep olabilir.

Temmuz’dan itibaren üzerinde çalıştığın bir konu üzerine uzmanlaşmak için yeni adımlar atabilir, eğitimlere başlayabilirsin. Macera isteğin artıyor. Uzak yerlere seyahatlerin olabilir. Yaşayacağın bazı şeyler hayata bakış açını değiştirmene sebep olabilir

6 Mart 2019’dan itibaren Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçmesinin etkisiyle ortalama 7 yıl boyunca tüm yakın ilişkilerinde, evliliğinde veya ortaklıklarında bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Kangren haline gelmiş birçok ilişki bitebilir. Bu dönemde yakın ilişkilerinde karşılıklı olarak öngörülemez davranışlar sergilenebilir. Eğer bekarsan ilginç kişilere çekilebilir ve sıradışı ilişki arayışına girebilirsin. İlişkilerinde özgürlük arayışın ağır basıyor. Ani bir kararla bir ilişkini sonlandırabileceğin gibi yeni bir ilişkiye de başlayabilirsin. İlişki kurma biçiminin yeniden yapılanacağı bir döneme giriyorsun.

Aralık ayından itibaren kardeşlerin, akrabaların veya komşularınla ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu kişilerle yaşanan olası anlaşmazlıklara kolaylıkla çözüm bulabilirsin.