2021 YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç,

2021’de yakın ilişkiler, ortak finansal kaynaklar, yatırımlar, sigorta, borçlar ve miras vs. gibi konular gündeminde olacak. Bu yılyüklü bir ödemen varsa onu bitirebilir veya ödemelerini daha kolay yapılandırabilirsin. Eşin veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda artış görülebilir. Başkaları tarafından desteklenebileceğin bir yıl olacak. Kredi işlemlerinde kolaylıklar yaşayabilirsin. Başvuruların olumlu cevaplanabilir. Beklenmedik bir yerden eline toplu bir para geçebilir. Özellikle Ocak, Şubat, Haziran ve Aralık aylarında finansal değişiklikler yaşama potansiyelin artıyor. Sevgili Yengeç, her ne kadar bu konularda şanslı bir yılda olsan da finansal alanda riskli yatırımlardan kaçınmanı öneririm.

Bu yıl maddi konular başta olmak üzere, hayatının birçok alanında yaşayacağın deneyimler, iç dünyanı daha iyi anlamana ve bir takım dönüşümler yaşamana sebep olabilir. Ruhsal olarak ciddi bir gelişim göstereceğin bir yıla adım atmış bulunuyorsun. Psikolojik çalışmalardan fayda sağlayabilirsin. Ayrıca metafizik ve okült konulara daha fazla odaklanabilirsin.   

Bu yıl yüzeysel ilişkilerini de sonlandıracağın bir yıldasın. Çünkü biriyle bütünleşme ve bir olma ihtiyacın artıyor. Bu da duygusal ilişkilerinde daha fazla derinlik arayışına sebep olabilir. Bu etkiler altında yakın ilişkilerinde terk etmen gereken bazı eğilimlerin de farkına varabilirsin.  

2021’de üzerinde çalıştığın tüm konularda, derinlemesine çalışma istek ve gücünü kendinde buluyorsun. Başta Temmuz ayı olmak üzere yılın genelinde odaklandığın konularda başarılı olma potansiyelin artıyor. Aynı zamanda sorunlarının sebeplerini de rahatlıkla tespit edip bunları giderme şansını yakalıyorsun.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, hayatında yeni arkadaşlıklar kurulmuş ve yeni sosyal çevrelere girmiş olabilirsin. Bu dönemde tanıştığın kişilerin etkisiyle hayata bakış açın da değişmeye başlamış olabilir. 2019 yılından beri farklı bir gelecek hayali kurmana sebep olacak olaylar yaşayabilirsin. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında yeni bakış açıları kazanabileceğin deneyimler yaşayabilirsin. Yeni birşeyler öğrenme isteğin artıyor. Birçok alanda eğitim almak isteyebilir ve bu amaçla gerekli adımları atabilirsin. Alacağın eğitimler ve tanışacağın kişiler vizyonunu geliştirmende etkili olacaktır. Eğer bir konuda uzmanlaşma kararın varsa bu aylarda harekete geçmeni öneririm. Akademik çalışmalar içerisindeysen, ithalat, ihracat, medya veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarıların artıyor. Bu dönemde yabancı kültürlerden de fayda görebilirsin. Adli konularla ilgili lehine sonuçlanacak gelişmeler yaşayabilirsin.

26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar günlük rutin işlerinde, çalışma tarzında, iş yeri ortam ve koşullarında bazı değişiklikler yaşayabilirsin. Bu süre içerisinde iş ortamında yeni arkadaşlıklar kurulabileceği gibi mevcut ilişkilerde de bazı değişimler olabilir.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar çeşitli sebeplerden dolayı isteklerini gerçekleştirmek konusunda engellendiğini hissedebilirsin. Hayatında çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın ve seni hareketsiz bırakan konuların çözümüne odaklanabilirsin. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler ve meditasyon tekniklerinin de faydasını görebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen bazı durumlar, senin daha kabullenici olmana sebep olabilir. Hayır kurumlarında gönüllü çalışmalar yapmaya başlayabilirsin. Haziran ayından itibaren sağlığına daha fazla özen gösterme kararıyla beslenme düzenini değiştirebilir ve zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için harekete geçebilirsin.  

19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle hedeflerine göre önceliklerini belirleyebilir ve bunlara uygun bir biçimde bazı şeyleri hayatından çıkartabilirsin. Üzerinde çalıştığın bir projeyi başarıyla tamamlayabilirsin. Bu arada dahil olduğun sosyal gruplar içerisindeki arkadaşlıklarında bazı değişiklikler olabilir. Bazı arkadaşlıkların ve grup aktivitelerin sonlanabilir. 

Özetle Sevgili Yengeç, bu yıl çalışma ortam ve koşullarında bir takım değişiklikler seni bekliyor. Tüm ilişkilerini yeniden değerlendirme ihtiyacı duyacağın bir yıla giriyorsun. Ruhsal ve fiziksel olarak daha sağlıklı bir yaşam için yeni kararlar alabilirsin. Ortak girişim ve kaynaklarda şanslı bir yılda olsan da finansal alanda çok fazla risk almamaya dikkat etmelisin.