2021 ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslan,

Bu yıl, kendini daha çok ilişkilerin aracılığıyla keşfedeceğin bir yıl olacak. Tüm yakın ikili ilişkilerinde gerçekten ne istediğini ve sorumluluklarını yeterince üstlenip üstlenmediğini daha fazla fark edebilirsin. Karşındaki kişiler sana bu konuda ayna tutacaktır. Bu yıl, bazı ilişkilerini bitirme veya sağlamlaştırma gereği duyabilirsin. Özellikle Ocak, Şubat, Haziran, Ağustos ve Aralık aylarında yeni ortaklıklar kurabilir veya evlilik kararı alabilirsin. Evliliğinden veya ortaklıklarından, kısacası tüm ikili ilişkilerinden maddi ve manevi fayda sağlayabileceğin bir yıla giriyorsun.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında ortak kaynaklar,vergiler, borçlar, banka veya sigorta işleriyle ilgili konularda şanslı bir dönemdesin. Yüklü bir ödemen varsa onu bitirebilirsin veya ödemelerini daha kolaylıkla yapılandırabilirsin. Eşinle veya ortağınla paylaştığın maddi kaynaklarda artışlar görülebilir. Kredi işlemlerinde kolaylıklar yaşayabilirsin. Başvuruların olumlu cevaplanabilir. Beklenmedik bir yerden eline toplu bir para geçebilir. Bu tarihler arasında yakın ilişkilerinde de bazı sorunlara çözüm yolları bulabilirsin.

26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı hissedebilirsin. Yeni hobiler edinebilirsin. Birçok yaratıcı projeye başlayabilir ve bunları başarılı bir şekilde tamamlayabilirsin. Sanatsal ve sosyal faaliyetlerin artabilir. Yeni sosyal grupların içerisinde yer alabilirsin. Yeni bir aşk kapını çalabilir veya mevcut ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Çocuk sahibi olma veya çocuklarla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Çocuklara yönelik bazı projeler ve sanatsal çalışmalar da başlatabilirsin.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar geleceğe yönelik hedef ve projelerinde yeni başlangıçlar yapabilir ve bu alanda sosyal çevrenden aradığın desteği bulabilirsin. Sıra dışı bazı projelerle dikkat çekebileceğin bir döneme giriyorsun. Özellikle Ağustos ayında karşına bu alanda güzel fırsatlar çıkabilir. Bu Güneş Tutulmasının ardından, yeni sosyal gruplara girebilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, kariyerinde ve sosyal statünde değişimler yaşamaya başladın. Bu dönem içerisinde kendine, sıra dışı hedefler belirlemiş olabilirsin. Yöneticilerin başta olmak üzere hayatında yer alan otorite figürleriyle ilişkilerinde bir takım değişiklikler olabilir. Beklenmedik bir şekilde yeteneklerini sergileme fırsatları bulabilirsin. Yaratıcı fikirlerinde artış yaşanabilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın.

Bu yıl özellikle 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle, toplumsal statünde ve kariyerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Kendine yeni bir yön çizme kararı verebilirsin. Hiç düşünmediğin bir şey seçimlerini yeniden gözden geçirmene sebep olabilir. İş sebebiyle taşınabilir ya da evinde daha fazla vakit geçirebilirsin. Haziran ayından itibaren üzerinde çalıştığın hedef ve projelerin bir kısmını bu dönemde başarıyla tamamlayabilirsin.

Bu yıl rekabette bulunduğun alanlarda avantajlı konumdasın. Bir çok görüşmeni başarıyla yönetebilirsin. Ancak Kasım ve Aralık aylarında hayatındaki otorite figürleriyle ilişkilerinde bazı sıkıntılar yaşanabilir. Tepkilerine dikkat etmen önem taşıyor.

Özetle Sevgili Aslan, bu yıl ikili ilişkilerinde değişimler seni bekliyor. Bu değişimler, sana yeni bir ortaklık veya evlilik kararı getirebileceği gibi bazı ilişkilerini sonlandırma kararı almana da sebep olabilir. Kariyer değişimleri bu yıl da devam edecek. Yaratıcılığın artıyor. Bu alanda yeteneklerini verimli bir şekilde kullanma şansına sahipsin. Bu yıl çocuk sahibi olabilir veya çocuklara yönelik projelerde görev almak isteyebilirsin.