2021 OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlak,

Bu yıl, kendi değerini nelere dayandırdığını ve maddi kaynaklar sağlamak için yeteneklerini yerinde kullanıp kullanmadığını sorgulayacağın bir yıl olabilir. Yeteneklerini en iyi şekilde geliştirme ve onları kullanma şansın artıyor. Finansal açıdan da şanslı bir döneme giriyorsun. Gelirinde artış yaşanabilir. Yeni bir iş kurma veya işlerini daha fazla sağlamlaştırma kararları alabilirsin. Ancak tüm bu hedeflerin  için yoğun bir şekilde çalışman gerekebilir. Diğer yandan, sahip olduğun yetenekleri fark etmeni sağlayacak bir takım sorunlarla da uğraşabilirsin. Bu yıl harcama yapmaktan çok maddi kaynaklarını korumaya yönelmen yerinde olacaktır. Risk alma isteğin artıyor. Ancak Uranüs’ün etkisi, yatırımlarında dalgalanmalar yaratabilir. Büyük finansal riskler almamaya dikkat etmelisin. Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık aylarında beklenmedik finansal değişiklikler yaşayabilirsin.

2021’de özgüvenin artıyor. Bu yılın sonunda kendi güçlü yanlarını ve yeteneklerini keşfettiğini görebilir, daha güvenli bir şekilde yoluna devam edebilirsin.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında kardeşlerin, akrabaların ve komşularınla kısacası yakın çevren ile ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu kişiler tarafından desteklenebilirsin. Geçmişte yaşadığınız bazı anlaşmazlıkları kolaylıkla giderebilirsin. Düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilir ve oldukça ikna edici olabilirsin. Bu arada bir çok alanda eğitim alıp verme fırsatları yakalıyorsun. Yazılı ve sözlü iletişime bağlı tüm işlerinde başarılı sonuçlar elde edebilirsin. Kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde de artış yaşanabilir. Kendine yeni elektronik aletler ve yeni bir araba almak için de bu ayların güzel enerjilerinden yararlanabilirsin.

26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar yoğun bir şekilde dinlenme ve iç dünyana yönelme ihtiyacı duyabilirsin. Fiziksel ve duygusal anlamda kendini yenilemek isteyebilirsin. Bu amaçla, terk etmek istediğin bazı korkularına, eğilimlerine ve davranışlarına odaklanabilirsin. Uzun süredir günlük işlerin, aktivitelerin ve iş hayatınla yoğun olabilirsin. Ancak mümkünse yıl sonuna kadar hayat temponu biraz yavaşlatıp iş ve özel hayatını dengelemeye çalışmalısın. Bu dönemde eğer dinlenmek için gerekli vakti ayırmazsan, aşırı yorgunluktan kaynaklanan bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin.

Haziran ayından itibaren, hayatında bazı özel hatta gizli kalmış konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. Aynı zamanda çeşitli sebeplerden ötürü istediğin hızda hareket edemediğini, bir şekilde engellendiğini  hissedebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen bazı olaylar, planlarını değiştirmene sebep olabilir.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar günlük işlerinde, çalışma ortamında ve çalışma tarzında bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda uzmanlaşmak için harekete geçebilirsin. Daha sağlıklı bir yaşam için yeni kararlar alabilirsin.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, yaratıcılığın artıyor. İlginç hobilere yönelebilirsin. Hobilerini işe dönüştürebilirsin. Çocuk sahibi olabilir veya çocuklara yönelik bazı projelerde görev alabilirsin. Ayrıca çocuklarınla ilişkilerinde bazı değişiklikler de yaşayabilirsin. Aşk hayatında da sürpriz gelişmeler olabilir. Senden oldukça farklı, sıra dışı kişilere çekilip onlarla romantik ilişkiler yaşayabilirsin. Bu ilişkilerin aniden başlayıp bitebilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın.

Bu yıl özellikle 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle, üzerinde çalıştığın yaratıcı bir projeyi tamamlayabilirsin. Bu tarihten itibaren sosyal çevreni ve romantik ilişkini yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsin. Bazı ikili ilişkilerinde sonlanmalar yaşanabilir. Sana daha çok hitap ettiğini düşündüğün yeni gruplar içerisinde yer alabilirsin. Çocuk sahibi olabilir veya çocuklarla ilgili bazı konularla meşgul olabilirsin. 

Özetle Sevgili Oğlak, bu yıl günlük işlerinde ve çalışma hayatında bazı değişiklikler olabilir. Yeteneklerini keşfedip onları en iyi şekilde kullanmanı sağlayacak fırsatları bulabilirsin. Yıl sonuna doğru çocuk sahibi olabilir veya çocuklara yönelik konularla meşgul olabilirsin. 2021’de sürpriz aşklar yaşanabilir.