2021 BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğa,
Bu yıl toplumsal statünü ve kariyerini yapılandırmak için emek harcayacağın bir döneme giriyorsun. 2021’de daha fazla çalışman ve sorumluluk üstlenmen gerekebilir. Tüm çalışmalarında başarıların daha görünür hale geliyor. Yeni iş teklifleri, kariyer fırsatları, ödüller ve terfiler alabilirsin. Özellikle Ocak, Şubat, Nisan, Mayıs ve Kasım aylarında iş hayatında bir takım değişiklikler olabilir. Bu alanda karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Aynı zamanda, bu yıl evlilik kararı alabilir ve özellikle yılın ilk yarısında evlenebilirsin.
2021’de sabrın en çok kariyer alanında test ediliyor. İş hayatında ve ailendeki bazı otorite figürleriyle ilişkilerinde bir takım çatışmalar yaşanabilir. Sabırlı bir yapın var. Ancak bu yıl çok göz önünde olabileceğin için tepkilerini dikkatli bir şekilde yönetmen ve esnek olmaya çalışmanda fayda var.
Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, hayata yaklaşım tarzın değişiyor. Eskiden sabit fikirlilik ve inatçılık yaptığın bazı şeylerde artık daha farklı düşünüyor olabilirsin. Kendini geliştirmeye daha isteklisin. Bu etkiler 2021’de de devam edecek. Bu yıl içerisinde özellikle Nisan ve Mayıs aylarında karşına beklenmedik güzel fırsatlar çıkabilir ve sen bunları cesaretle ve aktif bir şekilde değerlendirme gücü bulabilirsin.
14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında geleceğe yönelik hedef ve projelerini kolaylıkla oluşturup, bu konuda sosyal çevren tarafından da desteklenebilirsin. Kendine güvenin artıyor. Hayatına olumlu katkıda bulunacak yeni arkadaşlıklar kurabilir ve yeni sosyal gruplara dahil olabilirsin. Sosyalliğin artıyor.
26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar eşinin veya ortağının paralarına ait konular, vergiler, borçlar, miras ve yatırım konuları gündeme gelebilir. Eline toplu para geçebilir. Eğer varsa mevcut borçlarını yeniden yapılandırma gereği duyabilirsin. Yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. İlerlemene ve gelişimine etki eden şeyleri tespit edip bunlar için bazı yeni kararlar alabilirsin. Bu arada ölüm ve ötesi, psikoloji ve okült konulara merakın artabilir.
10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasının da etkisiyle beraber, yıl sonuna kadar maddi kazancını değiştirecek yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Bu alanda sahip olduğun kaynakları ve yetenekleri değerlendirmen önem taşıyor. Yeni yeteneklerini keşfedebilir, hobilerini işe dönüştürebilirsin.
2021’de kişisel görünümünde de bazı değişiklikler yapma isteğin artıyor. Bu konuda tüm yıl boyunca bir şey yapmasan bile 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle, imajını ve hayata yaklaşım tarzını değiştirme zamanının geldiğini düşünebilirsin. Yaşam amacını daha net belirlediğin bir dönem olabilir. Kendi sınırlarını yeniden çizme ihtiyacı duyabilirsin.
Özetle Sevgili Boğa, bu yıl kariyerini ve toplumsal statünü yapılandırmak için çok çalışman gerekebilir. Ancak bu alanda şans senden yana:) 2021’de evlilik kararı alabilirsin. Yılın ortasından itibaren ortak kaynaklar, vergi, borç ve yatırım konuları gündemini meşgul edebilir. Yılın genelinde biraz yorulsan da karşına çok güzel fırsatlar da çıkıyor. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeni dilerim.