2021 AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep,

Bu yıl yeni bir ev almak veya evine yönelik değişiklikler yapmak istiyorsan, bu alanda bir çok güzel fırsatlar yakalayabilirsin. İstediğin tarzda bir ev satın alabilir, daha geniş bir eve taşınabilir veya istediğin fiyata ev satışı yapabilirsin. Yılın genelinde eve ait işler, gündemini meşgul edecek gibi gözüküyor. Ev ve aileye yönelik konularda sorumluluk artışın da olabilir. Bu yılın genelinde aile ortamında ve tüm kişisel ilişkilerinde bazı değişiklikler yaşanabilir. İlişkilerinde yeni bir yapılanmaya gitme ihtiyacı duyabilirsin.

2021’de senin için iç huzurunu ve güvenliği sağlamak daha fazla önem kazanıyor. Geçmişine dair bazı konular, korkuların veya çocukluk şartlanmalarınla da yüzleşmen gerekebilir. Bunları çözümlemek ve iyileştirmek için gerekli adımları atabilirsin.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında sosyal hayatın hareketleniyor. Keyifli sohbetlerin ve eğlencenin olduğu ortamlarda sıklıkla bulunabilirsin. İç dünyanın zenginliği, hayal gücünü daha fazla arttıracak.Yaratıcı çalışmalarınla dikkat çekebilir, kazancını arttırabilirsin. Bu dönemde çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Yeni bir aşk kapını çalabilir. Romantizmin yüksek olduğu aylar olacak. Bu dönemde cesaretin artacağı için spekülatif yatırımlardan uzak durmanda fayda var.

26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar finansal anlamda yeni bazı düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsin. Kazancında bir takım değişiklikler olabilir. Yüklü bir ödemeni bitirebilir veya yeni bir ödeme planı oluşturabilirsin. Harcamalarına biraz dikkat etmen gereken bir döneme giriyorsun. Eşin veya ortağınla oluşturduğun kaynaklarda beklenmedik  değişiklikler olabilir. Bazı ortaklıklarında, yoluna tek başına devam etme kararı alabilirsin. Bu süreçte kendi isteklerinin neler olduğunu değerlendirip, ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilirsin. Yeteneklerinin daha fazla farkına varabileceğin ve kendine hak ettiğin değeri verip vermediğini sorgulayacağın bir dönemde olacaksın.

Özellikle Ekim, Kasım ve Aralık aylarından itibaren maddi kazancını arttıracak güzel fırsatlar yakalayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Sahip olduğun kaynakları ve yetenekleri değerlendirmen önem taşıyor. Yeni yeteneklerini keşfedebilir, hobilerini işe dönüştürebilirsin.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar miras, vergiler, borçlar, ortak mallar, banka veya sigorta işleriyle meşgul olabilirsin. Yaşayacağın bazı olaylar seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. Ölüm ve ötesi, psikoloji ve okült konulara merakın artabilir.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, tüm yakın ilişkilerinde, evliliğinde veya ortaklıklarında bir takım değişimler yaşıyor olabilirsin. İlişkilerinde özgürlük ihtiyacın artıyor. Ani bir kararla bir ilişkini sonlandırabileceğin gibi yeni bir ilişkiye de başlayabilirsin. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın.

Bu yıl özellikle 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle tüm ikili ilişkilerin test ediliyor. İlişkilerindeki  beklentilerini değerlendireceğin etkiler altındasın. Bu süreçte eğer ilişkilerin güçlü ise daha fazla güçlenirken, zayıflamış ilişkilerini sonlandırma kararı alabilirsin. Kendi ihtiyaçların ile yakın ilişkide olduğun kişilerin ihtiyaçlarını fark edip dengeyi kurmak için gereken adımları atabilirsin.

Özetle Sevgili Akrep, bu yıl eve ve ailene ait konular gündemini meşgul edebilir. Finansal açıdan değişiklikler yaşayacağın bir yıl olacağı için yatırımlarında dikkatli olmanı öneririm. Yakın ilişkilerine yönelik bazı önemli kararlar alabilirsin.