2022 BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balık,

Yeni başlangıçlar yapabilmek ve kendini istediğin gibi ortaya koymak için güzel fırsatlar bulabileceğin bir yıla giriyorsun. Başta eğitim amaçlı olmak üzere, bol bol seyahate çıkabilirsin. Günlük rutin işlerinde ve yakın çevre ilişkilerinde de değişiklikler olabilir.

Yılın genelinde kendini daha iyi keşfedip, vizyonunu geliştirecek olaylar deneyimleyebilirsin. Duygu ve düşüncelerini kolaylıkla ifade edip, hayata daha iyimser gözlerle bakmaya başlıyorsun. Bu yeni bakış açısıyla da bazı sorunlarına farklı çözüm yolları bulabilirsin. Kişisel gelişimin için ideal bir yıldasın. Kendine güvenin ve hoşgörün artıyor. Ancak bu dönemde hem kendine hem de başkalarına karşı aşırı hoşgörülü olup olmadığını da sorgulamanda fayda var.

30 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıyla beraber, gündemini kardeşin, kuzenlerin, komşuların kısaca yakın çevren meşgul edebilir. Onlarla ilişkilerinde bazı değişimler yaşayabilirsin. İletişim trafiğin ve seyahatlerin artıyor. Günlük rutin işlerin de artabilir. Beklenmedik olaylarla planlarını değiştirmen gerekebilir. Birçok alanda eğitim alma isteği duyabilir ve bu konuda yeni başlangıçlar yapabilirsin. Üzerinde çalıştığın bir projeyi veya bir eğitim programını da başarılı bir şekilde tamamlayabilirsin. Bir konuda uzmanlaşmak için harekete geçebilirsin. Yabancı kültürlerden kişilerle birarada bulunma veya yabancı kültürlerle ilgili çalışma yapma söz konusu olabilir. Uzayan adli bir davan varsa o sonuçlanabilir. Medya, hukuk, yayıncılık ve ticaretle ilgileniyorsan, bu alanda da yeni atılımlar ve değişiklikler yapabilirsin.

Yıl boyunca inançlarını ve hayat felsefeni sana sorgulatacak olaylar deneyimleyebilirsin. İlgi alanların artıyor. Araştırma ve analiz gerektiren herşey ilgini çekebilir. Eski düşünce kalıplarının dışına çıkabilirsin. Mistik, ruhsal ve okült çalışmalara odaklanabilirsin. Zaman zaman iç dünyana dönme ihtiyacı duyabilirsin. Daha önce sormaya ve düşünmeye cesaret edemediğin birçok şeyi sormaya ve düşünmeye başlıyorsun. Algın ve kendini ifade şeklin değişiyor. Tanışacağın bazı kişiler ve yaşadıkların, bakış açını değiştirmene sebep olabilir. Macera isteğin artıyor.

11 Mayıs- 28 Ekim tarihleri arası yeteneklerini ve kaynaklarını en iyi şekilde geliştirebilir ve bunları kullanabilme fırsatları yakalayabilirsin. Finansal açıdan da şanslı bir döneme giriyorsun. Gelirinde artış olabilir. Ancak bir o kadar da artan harcama isteğine karşı dikkat etmelisin. Kendine gerçekten değer verip vermediğini sorgulayabilir ve bu alanda hayatında yapman gereken değişiklikleri yapabilirsin.  Özgüvenin artıyor.

Özetle, yıl boyunca eğitim, medya, hukuk ve yayıncılık alanları başta olmak üzere karşına bir çok güzel fırsat çıkabilir. Artan seyahatlerin ve yeni tanışacağın kişiler aracılığıyla hayata bambaşka gözlerle bakmaya başlayabilirsin.