2021 YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay,

Bu yıl kardeşlerin, akrabaların veya komşularınla kısacası yakın çevren ile ilişkilerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Onlara ait bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilir veya bir takım sorumluluklar üstlenebilirsin. İlişkilerinde, yaşanan olası anlaşmazlıkları farkedip çözümleme şansın da artıyor.

Yıl boyunca günlük iletişimin ve işlerindeki artış sebebiyle bazı rutin işlerini yeniden organize etme ihtiyacı duyabilirsin. Zaman kaybı olarak gördüğün bazı şeyleri yavaş yavaş eleyebilirsin. Yıl boyunca seyahatlerin de artabilir. Özellikle Ocak ayında ve yılın ikinci yarısından itibaren bol bol seyahat planları yapabilirsin.

Olumlu diyaloglarının artacağı, kendini yazılı ve sözlü her zamankinden daha başarılı bir şekilde ifade edebileceğin bir yıla giriyorsun. Artan öğrenme isteğinle beraber, birçok alanda eğitim almak için harekete geçebilirsin. Diğer yandan tecrübe ve bilgilerini, sosyal platformlarda ve akademik alanlarda paylaşmaya başlayabilirsin. Her ne kadar zaman zaman zihinsel yorgunluk hissetsen de bu süreçte objektifliğini arttıracak bilgilerle, kendini geliştirme imkanına sahipsin. En zor ve karmaşık konuları bile kolaylıkla anlayabilme potansiyelin artıyor.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında istediğin tarzda bir ev satın alabilir, daha geniş bir eve taşınabilir veya istediğin fiyata ev satışı yapabilirsin. Eve ait tüm tadilat, yeni eşya alımı, dekorasyon vs. işlerini kolaylıkla düzenleyebilirsin. Bu konuda aile bireylerinden de maddi ve manevi destek bulabilirsin. Diğer yandan, bu aylarda ailevi anlaşmazlıkları çözümleme şansın da artıyor. Kısacası eve ve ailene yönelik tüm konularda şansının yüksek olduğu aylar olacak.

Bu yıl burcunda Ay ve Güneş Tutulmaları gerçekleşecek. 26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine senin burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında, fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Yaşam amacının daha fazla farkına varıp isteklerinin peşinde gitme cesaretini buluyorsun. Kendini keşfedip farkına varma, kendini ortaya koyma fırsatların artıyor. Yeni başlangıçlar yapabilirsin.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar ikili ilişkilerinde( romantik ilişkilerin, iş ilişkilerin vs) bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni ortaklıklar kurulabilir. Evlilik kararı alabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet artabilir. Süregelen adli davaların sonuçlanabilir.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, kendi isteğinle veya şartlar gereği, günlük hayat düzenini değiştirmek zorunda kalmış olabilirsin. Çalışma ortam ve koşullarında, iş arkadaşlarınla ilişkilerinde bir takım değişiklikler de yaşanabilir. Sıradışı bir işe veya iş ortamına sahip olabilirsin. Daha özgür olabileceğin ve kendi planlarını rahatlıkla uygulayabileceğin işlere yönelebilirsin. Tek başına çalışmayı tercih edebilirsin. Bu arada daha sağlıklı bir yaşam için yapabileceklerine odaklanabilirsin. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın. Özellikle 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle tüm bu konular yeniden gündemini meşgul edecek.

Özetle Sevgili Yay, bu yıl yeni başlangıçlar yapabileceğin önemli bir yıldasın. Evlenebilir, yeni bir işe başlayabilir ve yeni iş ortaklıkları kurabilirsin. Eğitim alanında karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Günlük işlerin ve çalışma tarzında değişiklikler yaşayabilirsin.