2021 TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Terazi,

Bu yıl artan hayal gücün ve yaratıcılığınla hobilerini işe dönüştürebilir ve projelerinle dikkat çekebilirsin. 2021’in senin için daha keyifli geçeceğini söyleyebilirim. Sosyal hayatın gittikçe hareketleniyor. Bir çok eğlenceli ortamlara girebilir ve sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsin. Seni başkalarından farklı kılan özel yetenek ve becerilerini keşfedebileceğin bir yıla giriyorsun. Özellikle sanat, bilim veya edebiyat alanlarında çalışıyorsan, bu alanlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsin.

2021’de aşk hayatın hareketleniyor. Özellikle Ocak, Nisan, Ağustos ve Ekim aylarında hayatının aşkı ile karşılaşabilir veya mevcut ilişkinde değişiklikler yaşayabilirsin. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsan, bu yıl şansın artıyor. Çocuğun varsa onlarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca bu yıl çocuklara yönelik bir takım projelerde de çalışabilirsin.

Yılın ilk aylarında belki sosyalleşmek veya hobilerinle ilgilenmek sana pek eğlenceli gelmeyebilir. Kendini biraz karamsar ve sorumluluk yükü altında ezilmiş gibi hissedebilirsin. Kendine zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Ancak yılın geneline baktığımızda, hayal gücün ve yaratıcılığın sayesinde bir çok başarıya kolaylıkla ulaşma şansına sahipsin. Tüm yıl boyunca kendini daha keyifli ve cesur hissedebilirsin.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, miras, sigorta, vergi ve ortak maddi kaynaklar konularında beklenmedik bazı olaylar deneyimlemiş olabilirsin. Bu alanlarda kazançların olabileceği gibi kayıpların da olabilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın. Finansal yatırımlarında dikkatli olmanda fayda var. Aşırı riskli yatırımlardan uzak durmalısın. Ayrıca Uranüs Boğa’dayken, korkuların ve zayıf yönlerinle yüzleşeceğin, evrenin işleyişi, ruhunun evrenle bağlantısını sorgulayacağın bir dönemin de içerisindesin.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında iş hayatında olumlu değişiklikler yaşayabilirsin. Yeteneklerin ve başarıların daha görünür olabilir. Çalışma  arkadaşlarından da aradığın desteği bulabilirsin. Daha geniş bir iş ortamına taşınabilirsin. Daha sağlıklı bir yaşam için yeni kararlar alabilir ve zararlı alışkanlıklarından daha istekli ve kolay bir biçimde kurtulabilirsin. Günlük işlerinde seni gereksiz bir şekilde meşgul eden konuları saptayıp, işlerini yeniden organize edebilirsin.  

26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar gündemini kardeşin, akrabaların, komşuların kısacası yakın çevren meşgul edebilir. Günlük işlerinde, iletişim trafiğinde ve seyahatlerinde artış yaşanabilir. Gün içerisinde, beklenmedik randevular ve haberler planlarını değiştirmene sebep olabilir. Esnek olmaya dikkat etmelisin.

Haziran ayından itibaren bir eğitim programını verimli bir şekilde tamamlayabilir ve yeni eğitim fırsatları bulabilirsin. Akademik çalışmalar yapıyorsan veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarıların artıyor. Öğrenme ve öğretme isteğinin arttığı bir döneme giriyorsun. Bu amaçla bir çok yeni başlangıçlar yapabilirsin.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar, macera isteğin artıyor. Uzak yerlere seyahatler gündemine gelebilir. Yabancı kültürlerden kişilerle birarada bulunabilirsin. Aynı zamanda yabancı kültürlerle bağlantılı işler de yapabilirsin. Bu dönemde yaşayacakların sana yeni bakış açıları kazandırabilir.

19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle, eşinin veya ortağının paralarına ait konular, vergiler, borçlar ve yatırımlar gündeme gelebilir. Eline toplu para geçebilir veya yüklü bir ödemen tamamlanabilir. Bu ay yaşayacağın bazı olaylar, seni değişim ve dönüşüme zorlayabilir. Kendini yenileme ihtiyacın artıyor. İlerlemene ve gelişimine etki eden şeyleri tespit edip bunlar için bazı yeni kararlar alabilirsin. Bu arada ölüm ve ötesi, psikoloji, ökült konulara merakın artabilir.

Özetle Sevgili Terazi, bu yıl sosyal hayatın renkleniyor. Sanatsal faaliyetlerinle dikkat çekebilirsin. Yeni bir aşk kapıyı çalabilir. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsan, bu yıl bu konuda güzel haberler alabilirsin. Günlük işlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde artış yaşanabilir. Bir çok alanda eğitim alıp verme şansına sahipsin. Finansal yatırımlarında çok dikkatli davranıp riskli girişimlerde bulunmamaya dikkat etmelisin.