2021 İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler,
Hayata dair yeni bakış açıları kazanabileceğin bir yıla giriyorsun. İçgüdüsel olarak inanç ve düşüncelerini yeniden gözden geçirme ve kendini ait hissettiğin yeri keşfetme ihtiyacı duyabilirsin. Yeni şeyler öğrenme isteğin artıyor. Birçok alanda eğitim almak için harekete geçebilirsin. Alacağın eğitimler ve tanışacağın kişiler, vizyonu geliştirmende etkili olacaktır. Akademik çalışmalar içerisindeysen, ithalat, ihracat, medya veya yayıncılık işleriyle uğraşıyorsan, bu alanlarda başarıların artıyor. Özellikle Ocak, Mart, Mayıs ve Haziran aylarında karşına beklenmedik güzel fırsatlar çıkabilir.
Farkındalığını ve bilgilerini arttırmak için ideal bir yıla giriyorsun. Yapacağın seyahatler de sana bu konuda yardımcı olacaktır. Bu yıl üzerinde uğraştığın veya ilgili çeken konularda uzmanlaşmak için gerekli adımları atabilirsin. Yılın genelinde yeni insanlar ve yeni kültürlerle tanışma şansına sahipsin. Uzak yerlere seyahate çıkabilir veya işin gereği yabancı ülkelere gidebilirsin. Ancak yıl boyunca (Özellikle Şubat, Haziran, Ekim ve Aralık’ta) seyahatlerinde bazı gecikmeler ve engeller olabilir. Bu yüzden bir yere gitmeden önce detaylara çok dikkat etmelisin. Bagaj kayıpları ve yanlış rezervasyonlar olmak üzere bir takım sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Aynı şekilde bu yıl adli konularda da bazı aksaklıklar ve gecikmeler karşına yaşayabilirsin.
14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında kariyerinde çok güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Yeni iş teklifleri, ödüller ve terfiler gelebilir. Popülerliğin artıyor. Yeni girişimlerde bulunabilirsin. Hayatında yer alan otorite figürlerinden destek görebileceğin, kariyerinle ilgili hedeflerini gerçekleştirmek için uygun fırsatlar yakalayabileceğin bir dönem olacak. Bu aylarda görevlerini eksiksiz ve zamanında yerine getirmen sana birçok avantaj sağlayacaktır. Yıl sonuna doğru üzerinde çalıştığın projelerde de istediğin sonuçlara ulaşma potansiyelin yükseliyor.
Yılın genelinde kendini yeniden keşfedip ihtiyaçlarının farkına varma ve kendini istediğin şekilde ortaya koyma şansına sahipsin. Yıl ortasından itibaren de özellikle ikili ilişkilerin sana bu konuda ayna tutacak. İlişkilerindeki yaklaşımlarını değerlendirip gerekli gördüğün değişimleri yapabilirsin. 26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar ortaklıklarında ve yakın ilişkilerinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin. Yeni ortaklıklar kurabilir veya mevcut ortaklıklarından fayda sağlayabilirsin. Eğer ilişkilerin güçlü ise daha fazla güçlenirken, zayıflamış ilişkilerin bitebilir. Evlilik kararı alabilirsin. Bulunduğun ortamda rekabet artabilir. Süregelen adli davaların varsa bunlar sonuçlanabilir.
10 Haziran’da, İkizler burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu aydan itibaren yeni bazı girişimler ve başlangıçlar yapabilirsin. Yaşam amacının daha fazla farkına varıp, isteklerinin peşinde gitme cesaretini kendinde buluyorsun. Hayata yaklaşımında, kendini ifade tarzında ve fiziksel görünümde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsin.
Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, kendini duygusal açıdan oldukça değişmiş hissediyor olabilirsin. Bu süre içerisinde senden gizlenen veya senin gizlediğin bazı konular açığa çıkmış olabilir. Çeşitli sebeplerden dolayı yüzleşmekten kaçtığın konularla yüzleşmiş olabilirsin. Bu etkiler 2021’de de devam edecek. Ancak bu zamana kadar belirli bir duygusal değişim geçirdiğin için 2019’daki gibi zorlanmayacaksın Sevgili İkizler:)
Bu yıl özellikle 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle, yoğun bir şekilde dinlenme ve iç dünyana yönelme ihtiyacı duyabilirsin. Fiziksel ve duygusal anlamda kendini yenilemek isteyebilirsin. Bu amaçla terk etmek istediğin bazı korkularına, eğilimlerine ve davranışlarına odaklanabilirsin. Mümkünse yıl sonuna kadar hayat temponu biraz yavaşlatıp dengede olmaya çalışmalısın. Bu dönemde eğer dinlenmek için gerekli vakti ayırmazsan, aşırı yorgunluktan kaynaklanan bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin.
Özetle Sevgili İkizler, yeni bakış açıları kazanıp yeni başlangıçlar yapabileceğin bir yıla giriyorsun. Bu yıl senin için eğitim ve seyahat yılı olabilir. İkili ilişkilerinde yaşayacağın bir takım değişiklikler de kendini tanımanda sana ayna tutacaktır. Yıl sonuna doğru dinlenmeye vakit ayırıp kendini ödüllendirmeyi unutmamalısın.