2021 BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balık,

Bu yıl, seni engelleyen korkular, eğilimler ve bağımlılıklarla yüzleşme cesaretin artıyor. Bu duyguyla üzerindeki bazı psikolojik baskı ve şartlanmalardan arınmanı sağlayacak adımlar atabilirsin. Başlangıçta bu korkular, seni engelleyen fikir ve inançlarla yüzleşmek sana zor gelebilir. Ancak kararlılıkla ilerlersen, tüm bu yüzleşmeler, hayat kaliteni yükseltecek gerekli çözümleri sana getirecektir. Ruhsal yönden kendini yenileme fırsatları yakalayacağın, meditasyon ve benzeri çalışmaların da faydasını görebileceğin bir yıla giriyorsun.

2021’de kontrolünün dışında gelişen bazı olaylar, senin daha kabullenici ve merhametli olmana sebep olabilir. Empati yeteneğinin her geçen gün arttığını fark edebilirsin. Yardım derneklerinde yapacağın gönüllü çalışmalar da seni olumlu yönde etkileyecektir.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında yeni başlangıçlar yapmak için uygun fırsatlar yakalayabilirsin. Kendini rahatlıkla ifade edebilir ve ortaya koyabilirsin. Bakış açını  ve hayata yaklaşım tarzını değiştirecek bir takım olaylar yaşayabilirsin. İmaj değişikliği de yapma ihtiyacı duyabilirsin. Bu dönemde kilo alımın artabileceği için beslenme düzenine dikkat edip, spor yapmanda fayda var.

26 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak Ay tutulması ve 4 Aralık’ta yine aynı burçta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkileriyle, Haziran ayından itibaren yıl sonuna kadar toplum içindeki davranış şeklini ve imajını yenileyebileceğin, kariyerinde değişiklikler yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Kendine yeni bir yön çizme kararı verebilirsin. Beklemediğin bir olay, senin bazı seçimlerini yeniden gözden geçirmene sebep olabilir. Hayatında yer alan otorite figürleriyle ilişkilerinde de bir takım değişiklikler olabilir. Haziran’dan itibaren çok yoğunluk hissetsen de işlerini başarmak için gereken enerjiyi kendinde bulabilirsin. Bu dönemde kendini en iyi şekilde ortaya koyman önem taşıyor. Çünkü bir çok konuda başarı elde edebilirsin. Kariyer hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin. Bazı işlerini düzenlemek için başkalarıyla işbirliği yapmak da seni rahatlatacaktır. Ayrıca öncelik listesi hazırlaman ve gerçekçi olman işlerini kolaylaştıracaktır.

10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber yıl sonuna kadar ebeveynlerinle, ailenle ve geçmişinle ilgili bazı konular gündemine taşınıyor. Yeni bir ev alım-satımı ile ilgilenebilir veya yeni bir yere taşınabilirsin. Ayrıca aile bireyleriyle özel olarak ilgilenmen gerekebilir.

Uranüs’ün Mart 2019’da Boğa burcuna geçişiyle beraber son iki yıldır, eski düşünce kalıplarını terketmeye, hayatını yeni bir bakış açısıyla değerlendirmeye başlamış olabilirsin. Detaylarla uğraşmakta başarıların artmış olabilir. Araştırma ve analiz gerektiren herşey ilgini çekebilir. Daha önce sormaya ve düşünmeye cesaret edemediğin birçok şeyi sormaya ve düşünmeye başlayabilirsin. Yeni ilgi alanların olabilir. Birçok konuda eğitim alma isteğin artabilir. Yakın çevre ilişkilerinde de bir takım değişiklikler yaşamaya başlamış olabilirsin. Uranüs’ün Boğa burcundaki yolculuğu devam ediyor. Dolayısıyla 2021’de de aynı etkiler altında olacaksın.

Bu yıl özellikle 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasının etkisiyle gündemini kardeşin, kuzenlerin, komşuların kısaca yakın çevren meşgul edebilir. İletişimin ve seyahatlerin artabilir. Bir takım antlaşmalarını sonuçlandırabilirsin. Gün içerisinde beklenmedik randevular ve haberler söz konusu olabilir. Günlük rutin işlerin değişebilir. Bir eğitim programını verimli bir şekilde tamamlayabilir ve yeni eğitim fırsatları bulabilirsin.

Özetle Sevgili Balık, bu yıl kariyer hayatında değişiklikler olabilir. Başarıların daha fazla fark edilebilir. Yeni bir ev almak veya taşınmak için harekete geçebilirsin. Aile bireylerinle ilgili bazı konularla meşgul olabilirsin. Yeni ilgi alanlarına yönelik eğitim veya seminer programlarına başlayabilirsin.