2018 YILINDA TERAZİLER VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar dikkatini öncelikle kendi psikolojine, çocukluk şartlanmalarının çözümlenmesine ve kişisel gelişimine yönlendirme gereği duyabilirsin. Ayrıca içinde bulunduğun çevreye, yaşam koşullarına, aile ilişkilerine ve evine yönelik bazı değişimler yaşayabilirsin. Geçmişine veya ebeveynlerine ait bazı konular gündeme gelebilir. Yaşayacağın deneyimler, hayatının bu alanlarını yeniden değerlendirip gerekli düzenlemeleri yapmanı sağlayabilir.

Bu yılın başında kendini çok baskılanmış hissetsen de kendi iç gücünü nasıl sağladığını ve hayatının temellerini nasıl oluşturduğunu görebileceğin uygun bir zaman dönemine giriyorsun.

Bu yıl geleceğini garanti altına almak isteğiyle çok çalışma ihtiyacı duyabilirsin. 31 Ocak 2018 tarihinden itibaren kendine yeni hedefler ve projeler belirleyebilirsin. Hedeflerine ulaşmak için sosyal çevrenden gerekli desteği buluyorsun. Hedeflerini gerçekçi ve uygulanabilir kılmanda fayda var. Yeni arkadaşlıklar edinebilir, yeni sosyal gruplara girebilirsin. Bu yıl daha fazla sosyalleşiyorsun.

15 Şubat’tan itibaren kendini daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı hissedebilirsin. Sanatsal faaliyetlerinde artış görülebilir. Çocuk sahibi olabilir veya çocuklarınla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinde bir takım değişiklikler yaşayabilirsin.

Bu yıl özellikle romantik ilişkilerin, gruplar veya organizasyonlar içindeki arkadaşlıkların test ediliyor. Diyalogta bulunduğun kişileri yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsin. Bazı ilişkilerini sonlandırabilirsin.

13 Temmuz’dan itibaren toplum içindeki davranış şeklini ve imajını yenileyebileceğin, kariyerinde değişiklikler yapabileceğin bir döneme giriyorsun. Hayatında yer alan otorite figürleriyle ilişkilerinde de bir takım yenilikler ve değişimler söz konusu olabilir.

Yönetici gezegenin Venüs, bu yıl 05 Ekim-16 Kasım 2018 tarihleri arasında geri gidiyor. Bu dönemde mevcut ilişkilerinde iyileştirilmesi gereken yönleri geliştirme şansı yakalayabilirsin. İlişki içerisinde değer farklılıklarını ve çözümlemen gereken konuları daha iyi görebilirsin. Kısacası tüm ilişkilerinin yeniden değerlendirmesini yapmak için ideal bir dönemin içerisindesin.

İlişkiler konusunda önemli kararlar almak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, büyük finansal riskler ve yatırımlarda bulunmak için Venüs’ün ileriye gideceği 16 Kasım sonrasını beklemek uygun olacaktır.

Kasım ayına kadar yeteneklerini ve kaynaklarını en iyi şekilde kullanma ve geliştirme fırsatları yakalayabilirsin. Kendine olan güvenin artıyor. Finansal açıdan şanslı bir döneme giriyorsun. Gelirinde artış yaşanabilir. Ancak bir o kadar da artan harcama isteğine karşı dikkatli olmalısın.

Kasım ayından itibaren ise kardeşlerin, akrabalar ve komşuların kısacası yakın çevren ile ilişkilerinden fayda sağlayabilirsin. Olumlu diyaloglar kurabilir, yaşanan olası anlaşmazlıklara kolaylıkla çözüm bulabilirsin. Bu dönemde oldukça ikna edicisin. Bir çok alanda eğitim alma konusunda uygun fırsatlar yakalayabilirsin. Kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde de artış yaşanabilir. Yeni bir araba alabilir, ticaretle uğraşıyorsan karlı işlere imza atabilirsin.

Bu yıl genel olarak sosyal çevrende, hedeflerinde ve kariyerinde bazı değişiklikler yapabilirsin. Yaratıcılığın artıyor. Sanatsal faaliyetlerin olabilir. Gelir artışı yaşanabilir.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI