2018 YILINDA BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar yeni yetenek ve becerilerini keşfedebilirsin. Sahip olduğun yeteneklerinden yeterince faydalanıp faydalanmadığını sorgulayabilir ve bunları en uygun şekilde değerlendirme yolunu bulabilirsin. Hobilerinden para kazanabilirsin.

31 Ocak 2018 tarihinden itibaren yıl sonuna kadar hayatında çeşitli sebeplerle yüzleşmekten kaçtığın konuları ele alıp bunların çözümü için harekete geçebilirsin. Bu konuda bilinçaltı çalışmaları, psikolojik analizler vb. tekniklerin faydasını görebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen bazı durumlar senin daha kabullenici ve merhametli olmana sebep olabilir.

15 Şubat’tan yıl sonuna kadar günlük işlerinde, çalışma ortamında ve çalışma tarzında bir takım değişiklikler yaşabilirsin. Birçok alanda eğitim almak için güzel fırsatlar yakalayabilirsin. En zor ve karmaşık konuları bile kolaylıkla anlayabilme, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ve coşkuyla aktarabilme potansiyelin artıyor. Kendini geliştirmek istediğin bir alanda o konunun uzmanının yanında çalışma fırsatı bulabilirsin. Sağlığına daha fazla özen gösterebilir, zararlı alışkanlıklarından kurtulmak için harekete geçebilirsin.

13 Temmuz’dan itibaren kendine yeni hedefler ve projeler belirleyebilir ve bu konuda arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Yeni arkadaşlıklar edinme, sosyal gruplara girme ve sosyal alanda daha aktif olma görülebilir. Grup içerisindeki davranış tarzını gözden geçirip gerekli düzeltmeleri yapma şansını da elde edebilirsin.

Kasım ayına kadar kardeşlerin, akrabalar ve komşuların kısacası yakın çevren ile ilişkilerinden fayda sağlayabilirsin. Olumlu diyaloglar kurabilir, yaşanan olası anlaşmazlıklara kolaylıkla çözüm bulabilirsin. Bu dönemde oldukça ikna edicisin.

Bu yıl kısa mesafeli yerlere seyahatlerinde de artış yaşanabilir. Yeni bir araba alabilir, ticaretle uğraşıyorsan karlı işlere imza atabilirsin.

Kasım ayından itibaren ise eve ait tüm işlerinde şansın artıyor. Ev ve aile yaşantında kendini daha huzurlu ve neşeli hissedebilirsin. İstediğin tarzda bir ev satın alabilir, daha geniş bir eve taşınabilir veya istediğin fiyata ev satışı yapabilirsin. Eve ait tüm tadilat, yeni eşya alımı, dekorasyon vs. işlerini kolaylıkla düzenleme ve istediğin sonuçları görebilme şansına sahipsin. Bu konuda aile bireylerinden de aradığın maddi ve manevi desteği bulabilirsin. Ayrıca ev ve aile hayatına yönelik ihtiyaçlarını, hislerini ve korkularını saptayıp iç huzurun için gereken adımları atabilirsin.

Yılın genelinde yeteneklerine uygun olarak hareket etme isteğin artıyor. Disiplinli bir şekilde çalışıp hobilerinden kazanç sağlayabilirsin. Ayrıca geleceğe yönelik hedeflerin için çevrenden gerekli desteği bulabileceğin bir yıl olacak.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI