2018 YILINDA AKREPLER VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLARI NELER BEKLİYOR?

Bu yıldan itibaren 2020’ye kadar derin bir öğrenme arayışına giriyorsun. Herhangi bir okula gitme veya kariyerinle ilgili eğitimine başlamak için ideal bir zamanın içindesin. Bu alanda derinlemesine sabır ve dikkatle çalışabilirsin. Etrafındakilerle iletişimde olma isteğin artıyor. Yoğun bir iletişim trafiğin olabilir. Bu arada kardeşler, yakın çevre, komşular veya akrabalarla ilgili bir takım sorumluluklar üstlenebilir veya bazı engellerle karşılaşabilirsin.

Bu dönemde ciddi ve derin düşüncelerini her zamankinden daha iyi yapılandırabilirsin. Duygu ve düşüncelerini en uygun şekilde aktarabileceğin için herhangi bir dergide veya gazetede yazı yazma şansını yakalayabilirsin. Her ne kadar zaman zaman zihinsel yorgunluk hissetsen de kendini geliştirme imkanına sahipsin. Gereksiz endişelere ve üzüntülere kapılmadan üzerine düşen işleri en iyi şekilde yapmaya çalışmalısın.

Bu yıl özellikle 15 Şubat’tan itibaren ev ve aile konuları gündemine taşınabilir. Ebeveynlerinle, ailenle veya geçmişinle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir ev alım veya satımı ile ilgilenebilir, yeni bir yere taşınabilirsin.

Temmuz ayından itibaren üzerinde çalıştığın bir konu üzerinde uzmanlaşmak için harekete geçebilirsin. Uzak yerlere seyahatlerin olabilir. Yaşadığın şeylerin senin için ne tür bir anlam taşıdığını sorgulama ve anlamlandırma eğilimi gösterebilirsin.

Özellikle Ağustos ayından itibaren toplum içindeki davranış şeklini ve imajını yenileyebileceğin, hayat yolunda, kariyerinde değişiklikler yapabileceğin bir döneme giriyorsun. Kariyerinde birçok başarı elde edebilirsin. Hayatında yer alan otorite figürleriyle ilişkilerinde de bir takım yenilikler ve değişimler söz konusu olabilir. Bu dönemde kendini en iyi şekilde ortaya koyman önem taşıyor. Çünkü etrafındaki kişiler seni her zamankinden daha fazla gözlemleyecektir.

Kasım ayına kadar hayatında yeni başlangıçlar yapabileceğin uygun fırsatlar yakalayabilirsin. Kendini keşfedip farkına varma ve kendini ortaya koyma isteğin artıyor. Hayata daha iyimser gözlerle bakmaya başlayabilirsin. Kişisel gelişimin için ideal bir dönemin içine giriyorsun. Kendine güvenin ve hoşgörün artıyor. Başkalarına liderlik edebilirsin.

Kasım ayından itibaren yeteneklerini ve kaynaklarını en iyi şekilde geliştirebilir ve bunları kullanabilme fırsatları yakalayabilirsin. Finansal açıdan şanslı bir döneme giriyorsun. Gelirinde artış yaşanabilir. Ancak bir o kadar da artan harcama isteğine karşı dikkatli olmalısın. Kendine gerçekten değer verip vermediğini sorgulayabilir ve hayatında yapman gereken değişimler için gerekli adımları atabilirsin.

Bu yıl genel olarak yeni şeyler öğrenme potansiyelin artıyor. İstediğin bir alanda derinlemesine çalışma imkanı bulabilirsin. İletişim trafiğinde yoğunluk yaşanabilir. Kariyerinde değişiklikler olabilir. Birçok yeni başlangıçlara adım atabilirsin.

2018 yılında hepimizin gönlünden geçenlere mutluluk, sağlık ve huzurla ulaşmasını dilerim.

Sevgilerimle

Işın Kemancı Işıklar

DM Astrol, MAPAI